Mantas1x parašė:
Aš galvoju gal ov anksčiau įvyko .Ir gal tikrai nes šiandien lyg nieko vakar vieną dieną tik tepliojo ir šoną Maude.Tai taip dėl mažo pgr nuo šiandien iki 40c.d nau…
Aš vis tiek pasekčiau pgr vis
Mantas1x parašė:
Aš galvoju gal ov anksčiau įvyko .Ir gal tikrai nes šiandien lyg nieko vakar vieną dieną tik tepliojo ir šoną Maude.Tai taip dėl mažo pgr nuo šiandien iki 40c.d nau…
Aš vis tiek pasekčiau pgr vis
Klausimas: kartojau hcg ir progesteroną. 3 kartojimą laboratorija kažkodėl nusprendė hcg padaryti tą pačią dieną, kai buvo imtas kraujas, o progesteroną - tik kitą dieną, praėjus kažkur 26 val nuo kraujo paėmimo :/ Nors praėjusius du kartus padarydavo abu tyrimus kraujo paėmimo dieną. Ar galėjo progesterono rodiklis dėl šios priežasties išsikreipti? O nukrito gerokai, nuo 130 iki 90.
Autumn_Leaf parašė:
Klausimas: kartojau hcg ir progesteroną. 3 kartojimą laboratorija kažkodėl nusprendė hcg padaryti tą pačią dieną, kai buvo imtas kraujas, o progesteroną - tik kitą …
Ne. Progesteronas yra kintantis hormonas, tai natūralu, kad jis svyruoja.
bra123 parašė:
Ne. Progesteronas yra kintantis hormonas, tai natūralu, kad jis svyruoja.
Ačiū už atsakymą. Tą patį ką tik ir laboratorijoje pasakė. Kartojau tyrimą, nes kritimo didelio šiek tiek bijau. Žiūrėsim, koks bus šiandien.
Autumn_Leaf parašė:
Ačiū už atsakymą. Tą patį ką tik ir laboratorijoje pasakė. Kartojau tyrimą, nes kritimo didelio šiek tiek bijau. Žiūrėsim, koks bus šiandien.
Labai nestresuokite dėl šito, normalus jūsų progesteronas. Tikrai.
Pipirelis parašė:
o koks tarpas tarp tyrimų buvo? jei vartojate prg papildomai, tai galėjo įtakot pirmo tyrimo rezultatą. o ir šiaip, nėštumo metu normalu prg kritimas iki 8 sav. vėl…
Papildomai nevartoju, tarpas tarp tyrimų - vos 4 dienos, dėl to tas kritimas mane ir neramina. Nors 90 ir nėra toks žemas.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai