Ingius68 parašė:
Naturalei taip pakioes ar vartojate papildomai
Naudoju vaistus
Ingius68 parašė:
Naturalei taip pakioes ar vartojate papildomai
Naudoju vaistus
EvelinaVic parašė:
Labas vakaras, merginos, gal kuri turi patirties ir galetumet pakomentuot?
Siandien 16cd, uzvakar ir vakar ov testai rode teigiama, tai kaip suprantu turetu …
Progesterona reikia tirti 7 dienos po ovuliacijos, tada galima spresti ar ivyko pilnaverte ov.
EvelinaVic parašė:
Labas vakaras, merginos, gal kuri turi patirties ir galetumet pakomentuot?
Siandien 16cd, uzvakar ir vakar ov testai rode teigiama, tai kaip suprantu turetu …
Kaip ir sakė narė auksčiau, progesteroną reikia tirti 7dieną po ovuliacijos. Dabartinis tyrimas yra niekinis ir tiek.
Pisces parašė:
Ar yra kam buvę prg ne nėštumo metu 7-8 dpo virš normos? Jau antrą kartą tokį gaunu. Šiandien 7dpo ir atsakymas 82.26 nmol/l![]()
Lankausi pas napro gydytoją, sakė, kad norma yra 60-100 7DPO
gintaricka parašė:
Lankausi pas napro gydytoją, sakė, kad norma yra 60-100 7DPO
O! Kaip ačiū! 🙏 Nuraminot.
Sveiko, su šventėm 🌸 merginos gal žinot ar pasidarius prg ankščiau nei 7 dpo kažką galima matyti atsakymuose ar ne? Šį ciklą buvau nusprendus pasižiūrėt gal reikia kelti prg, bet vis nesulaukiu tos ovuliacijos, pagal programėles jau prieš kelias dienas turėjo būt, o testai kaip low taip low 🤷♀️ O ir mm jau už 10d., tai kažin laukt kito ciklo ir gaudyt ov, ar ir dabar pasidarius tyrimą kažką parodytų?
Marss parašė:
Sveiko, su šventėm 🌸 merginos gal žinot ar pasidarius prg ankščiau nei 7 dpo kažką galima matyti atsakymuose ar ne? Šį ciklą buvau nusprendus pasižiūrėt gal reikia …
Jei tiksliai žn kada mm, tai gali bandyti daryti, gal ov visai nevyksta, jei testas nerodo. Pgr parodys ar įvyko ov ar ne.
Marss parašė:
Sveiko, su šventėm 🌸 merginos gal žinot ar pasidarius prg ankščiau nei 7 dpo kažką galima matyti atsakymuose ar ne? Šį ciklą buvau nusprendus pasižiūrėt gal reikia …
Pabandykite toliau sekti ov testais, beja kokius naudojate kiek kartu per diena nuo kelintos cd pradiejote nauduoti kokio ilgumo ciklas, patikimiau ira bkt matuot tada tikslei zinosite kaip kas
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai