Ginte5 parašė:
Aš vis dar naudoju progesterona ir planuoju iki 36 sav ., nes 26 sav. Nutraukiau ir palikau tik viena vakare taip.uzspazmavo kad su greitaja isveze i ligonine ir no…
O kokia doze naudojate?
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįGinte5 parašė:
Aš vis dar naudoju progesterona ir planuoju iki 36 sav ., nes 26 sav. Nutraukiau ir palikau tik viena vakare taip.uzspazmavo kad su greitaja isveze i ligonine ir no…
O kokia doze naudojate?
Joli22 parašė:
O kokia doze naudojate?
As dabar deduosi utrogestan 200mg nuo 34 savaites desiu po 100mg, nes man dar ir dabar buna labai stipriai uzspazmuoja gimda, tai jei ne prg tikriausiai seniai būtų
buves priešlaikinis...
Ginte5 parašė:
As dabar deduosi utrogestan 200mg nuo 34 savaites desiu po 100mg, nes man dar ir dabar buna labai stipriai uzspazmuoja gimda, tai jei ne prg tikriausiai seniai būtų…
Oho ir kaip ginekologas reaguoja. Maniskis uzsideges nutraukt
Tildė parašė:
Oho ir kaip ginekologas reaguoja. Maniskis uzsideges nutraukt
Niekaip nereaguoja jis su savo kompetencija man 10 sav liepe nutraukt ,tai ka iš tokio gydytojo norėt ? Mano prg kiek tyriausi su papildomu prg yra ties viduriu, nevirsija normų, o beto prg padeda netrumpėti gimdoa kakleliui ir padeda apsisaugoti nuo priešlaikinio gimdymo, čia ne mano sugalvota čia mokslininku tyrimai atlikta realūs.
Ginte5 parašė:
Niekaip nereaguoja jis su savo kompetencija man 10 sav liepe nutraukt ,tai ka iš tokio gydytojo norėt ? Mano prg kiek tyriausi su papildomu prg yra ties viduriu, ne…
Maniške ginekologe irgi užsiciklinus buvo nutraukinet..buvau nutraukus,kaklelis buvo sutrumpejes,stacionare gulejau.Pagal mokslinius straipsnius rekomenduojama del gimdos kaklelio trumpejimo progesterona vartoti iki 34sav.Kad spetu gimdos kaklelis pasiruošti natūraliai gimdymui.
Džiglė parašė:
Maniške ginekologe irgi užsiciklinus buvo nutraukinet..buvau nutraukus,kaklelis buvo sutrumpejes,stacionare gulejau.Pagal mokslinius straipsnius rekomenduojama del …
Tai va ką aš ir sakau , kad gydytojai kažkaip aklai nutrauk ir viskas , aš per šį nėštumą kokius 4kartus gulėjau ligoninėje su gresiančiu , tai be prg man būtų seniai šakutės , bet gerai,kad įsiklausiau i savo vidinį balsą plius daug domėjausi skaičiau mokslinių darbų ir nenutraukiau... ,nes neaišku kaip ten būtų baigesi ...
Ingrida D. parašė:
Sveikos merginos![]()
Aš vėl startuoju nuo pradžių, berods su Tilde buvom toj pačioj Vasarinukų temoj je…
Čia pernai metais? Gali būti, nes aš turėjau vasarį gimdyt.
Ech. Jei neišrašys utrogestano, nuo 30savaitės gersiu tada gepretix.
Joli22 parašė:
Sveikos, sakykit, ar per didelis progesterono kiekis gali pakenkti mazyliui?![]()
Ne
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai