Sandra1986 parašė:
Bet pirmosios savaitės labai svarbios vaisiaus vystimuisi,idomu butu igirsti nuomones,kas jau pagimde,ar kazkaip atsiliepe🧐
Gal kuri ruletė iki 7 sav ir jau pagimdė te? Labai pergyvenu
Rūkymas su nėštumu yra visiškai nesuderinamas. Deja, kaip rodo statistika, net ir pastojusios toliau rūko 4 iš 10 nėščiųjų. Skaityti
visą straipsnįSandra1986 parašė:
Bet pirmosios savaitės labai svarbios vaisiaus vystimuisi,idomu butu igirsti nuomones,kas jau pagimde,ar kazkaip atsiliepe🧐
Nasa parašė:
Aš buvau pas genetikę,tai ji sakė iki maždaug 5 sav neruri jokio poveikio rūkymas,kol nėra kraujotakos..bet jūs galit irgi nueiti,bus ramiau..aš dar kartą eisiu 12sav.
Sandra1986 parašė:
Aš buvau pas genetikę,tai ji sakė iki maždaug 5 sav neruri jokio poveikio rūkymas,kol nėra kraujotakos..bet jūs galit irgi nueiti,bus ramiau..aš dar kartą eisiu 12s…
Gal turite kontaktą?
Rika parašė:
Rūkiau ir aš, nes nebuvo minties apie nėštumą, tačiau tik sužinojus padėjau tą iqos giliai į stalčių 😬
Iki keliu sav rukete, ar viskas gerai mažyliui?
Nasa parašė:
Gal turite kontaktą?
Genetikos klinika,Santariškių g.119,Vilniuje.
Sandra1986 parašė:
Genetikos klinika,Santariškių g.119,Vilniuje.
O pas koke genetikę? Ką jums pasakė būtent dėl rūkymo ir kokį tyrimą daretes?
pupa19 parašė:
Aš rukiau, 7sav sužinojau kad laukiuos, nuejau pas gyd ir pas ginekologe pasakiau kad rukau ir ka ir nieko visa nestuma rukiau i diena po 1-2cigaretes ir per saremi…
Na cia yra baisu ka jus rasote. Niekam nerekomenduojama rukyti, tqi nereiketu saves kaip pavyzdzio pateikti
pupa19 parašė:
Aš rukiau, 7sav sužinojau kad laukiuos, nuejau pas gyd ir pas ginekologe pasakiau kad rukau ir ka ir nieko visa nestuma rukiau i diena po 1-2cigaretes ir per saremi…
Jūs esate visiškai asociali ir dar giriates. Nors pasidomėjot, kad rūkymo žala vaikui išryškėja mokykloje, kai negeba susikoncentruoti, nesupranta užduočių ir patiria sunkius mokymosi sutrikimus.
Nasa parašė:
O pas koke genetikę? Ką jums pasakė būtent dėl rūkymo ir kokį tyrimą daretes?
Nera kazkokiu tyrimų del rūkymo, jums tiesiog echo padarys ir ziures kaip vaisius vystosi.
Yksaida parašė:
Nera kazkokiu tyrimų del rūkymo, jums tiesiog echo padarys ir ziures kaip vaisius vystosi.
Skambinau šį genetikę pasakiau situacija kad rūkiau iki 7 sav nes nežinojau apie nėštumą sakau ar reikia darytis dėl to genetinius tyrimus sako tikrai nereikia, svarbu dabar ne rūkote kai jau placenta veikia tai nuo 10-11 sav. Šiek tiek nuramino
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai