Yksaida parašė:
Na cia yra baisu ka jus rasote. Niekam nerekomenduojama rukyti, tqi nereiketu saves kaip pavyzdzio pateikti
Tikrai kaip žiauru. Man kaip mamos stuma vežimėlį rūko, siaubingai nupurto. O čia su pilvu.
Rūkymas su nėštumu yra visiškai nesuderinamas. Deja, kaip rodo statistika, net ir pastojusios toliau rūko 4 iš 10 nėščiųjų. Skaityti
visą straipsnįYksaida parašė:
Na cia yra baisu ka jus rasote. Niekam nerekomenduojama rukyti, tqi nereiketu saves kaip pavyzdzio pateikti
Tikrai kaip žiauru. Man kaip mamos stuma vežimėlį rūko, siaubingai nupurto. O čia su pilvu.
leila123 parašė:
Jūs esate visiškai asociali ir dar giriates. Nors pasidomėjot, kad rūkymo žala vaikui išryškėja mokykloje, kai negeba susikoncentruoti, nesupranta užduočių ir patir…
Būtent! Man tai juokingai atrodo, kai rašo, kad rūkiau per nėštumą, bet vaikas gimė sveikas visas, tai jūs dar palaukite, čia nieko nereikia, kad naujagimis sveikas, bet kas seko poto, kaip jam mokykloje bus, gal bus tas vaikas kur negalės nusėdėti klasėje, daugiau laiko reiks priimti informacijai naujai. Dar pateisinu tas, kurios nežinojo, kad laukiasi, bet toliau, tai kosmosas 🤦♀️
Nasa parašė:
Sveikos merginos gal kuriai taip buvo ir galite patarti, rūkiau iki 7 sav nes nežinojau kad laukiuosi, ar rekomenduojama darytis genetinius tyrimus, ar visgi nieko …
Vienai draugei gydytoja neleido mest rukyt visa nestuma. Nes staigus pokyciai turi dideles zalos. Ji turejo du persileidimus, per trecia nestuma sake nemesk rukyt, nes gali but kad pirmus du kartus tas ir turejo itakos. Na tai pamazino, bet nemete ir pagimde, nepersileido. Tai buna ir taip.
Nasa parašė:
Skambinau šį genetikę pasakiau situacija kad rūkiau iki 7 sav nes nežinojau apie nėštumą sakau ar reikia darytis dėl to genetinius tyrimus sako tikrai nereikia, sva…
Taip,tikrai jokių tyrimų nėra..tik pokalbis,kitaip sakant psichologinė pagalba,nuraminimas..bet aš dėl visa ko 12sav darysiu išsamų Nipt +echoskopija,bet aišku,pas mane yra baisesnių dalykų nei rūkymas iki nėštumo..nepergyvenkit,svarbiausia dabar neberūkot🙂
Cepelinas parašė:
Vienai draugei gydytoja neleido mest rukyt visa nestuma. Nes staigus pokyciai turi dideles zalos. Ji turejo du persileidimus, per trecia nestuma sake nemesk rukyt, …
Nerašykit nesąmonių. Tokias "daktarės" reikėtų viešint.
O draugė tai irgi...
Po tiek nelaimių net nesusimąste, kad gal pirmiau mest rūkyt ir tada planuot.
Pamatai teigiamą testą ir tą pačią sekundę meti, o idealu jau planuojant nėštumą.
Cepelinas parašė:
Vienai draugei gydytoja neleido mest rukyt visa nestuma. Nes staigus pokyciai turi dideles zalos. Ji turejo du persileidimus, per trecia nestuma sake nemesk rukyt, …
Visiska nesamone, o is tokiu gydytojų lecencijas atimt reik. Tik deja dažniausiai būna, kad ne gydytoja leidzia, o pati nori rukyt ir teisina save...
pupa19 parašė:
Aš rukiau, 7sav sužinojau kad laukiuos, nuejau pas gyd ir pas ginekologe pasakiau kad rukau ir ka ir nieko visa nestuma rukiau i diena po 1-2cigaretes ir per saremi…
Žinokite, pati buvau rūkanti. Tik pamačiusi dvi juosteles ant testo cigaretes padėjau kuo toliau. Taip sakydama pateisinate tik savo valios neturėjimą. Nenoriu teisti, bet tikrai taip kalbėdama vos ne skatinate rūkyti nėštumo metu. Tai ir pas narkomanus būna gimsta sveiki vaikai, bet po to išlenda vis tiek sveikatos sutrikimai. Vardan vaiko sveikatos tikrai galima pakentėti, kurį laiką nerūkius. Žinoma viskas priklauso nuo jūsų prioritetų.
Merginos, rimtai? 🙈 Nėštumo metu rūkėt... O jetus... Aš rūkiau pirmas 4-5 sav. Tik sužinojau viskas mečiau iš karto, o ne mažinau.... Aišku nėštumo metu buvo visko ir sapnuodavau, kad rūkau už ligoninės kampo, bet man asmeniškai moteris, kuri laukiasi ir rūko yra tragedija.... Net minties negali būti nėštumo metu rūkyti...
Burbulinada parašė:
Merginos, rimtai? 🙈 Nėštumo metu rūkėt... O jetus... Aš rūkiau pirmas 4-5 sav. Tik sužinojau viskas mečiau iš karto, o ne mažinau.... Aišku nėštumo metu buvo visko …
Žinoma kas negali, kaip vaikelio tėvas leidžia rūkyti. Mano draugės vyras tai neleido.
Rasarasyte parašė:
Žinoma kas negali, kaip vaikelio tėvas leidžia rūkyti. Mano draugės vyras tai neleido.
Koks gali būti leidimas ar ne leidimas 🙈 tik kvaila ir ne išsilavinusi moteris gali rūkyti nėštumo metu.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai