Relaxe parašė:
vakar neistveriau ir pasidariau testuka, rode neigiama, shnd ta diena kai turi ateiti mm.. bet zenklu nematyt;/ net nebezinau ka galvoti...
man atrodo nuo nervu tau dabar tos menesines neateit gali
Relaxe parašė:
vakar neistveriau ir pasidariau testuka, rode neigiama, shnd ta diena kai turi ateiti mm.. bet zenklu nematyt;/ net nebezinau ka galvoti...
man atrodo nuo nervu tau dabar tos menesines neateit gali
lolitux parašė:
sveikos šiaulietės, aš noriu Jus patrukdyti tokiu prašymu:
gal turite vaikučių išaugtų sauskelnių, bet kokio dydžio ( būna, kad lieka nepanau…
o gal drabuzeliu reikia
avekute parašė:
Sveikos mamytesnorejau pasiteirauti, kai gimdete ar taretes su savo gydytoja ar ne, kad butu per gimdyma. Svarstau ir nezinau ar verta mest pinigelius? Nes gydy…
tikrai neverta
avekute parašė:
Sveikos mamytesnorejau pasiteirauti, kai gimdete ar taretes su savo gydytoja ar ne, kad butu per gimdyma. Svarstau ir nezinau ar verta mest pinigelius? Nes gydy…
pritariu Sandrai tikrai neverta.
avekute parašė:
Nesitariau ir net minties tokios nebuvo
Gimdyt vis tiek pačiai reikės :)) Geriau tuos pinigėlius mažyliui investuot
pirma nestuma nesitariau, viskas praejo gan gerai, antra nestuma tariausi, skirtumas tik tas kad turi medika savo , nereikia su niekuo daliintis.... ir kainuoja nemazus pinigus , trecia nestuma nebesitariau ir visiskai nesigailiu, gal tik tas erzino kad medike lakste kaip nutrukus nuo grandines tai pas viena tai pas kita, jei daug gimdyviu tada prastai netureti savo mediko, situacija nelygi situacijai, visus vaikus prieme viena ir ta pati medike
nine parašė:
sveikos esamos ir busimos mamytes ,jus man pasakykit ar tikrai nuo rugsejo isigalioja istatymas kad gimdymas kainuoja 1500lt ligoninese o privacei 4000lt?
nesamoniu nesamone.....
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai