RMel parašė:
PLANAI KEIČIASI !!!!!!!!!!!
UŽSAKYMAS RYT RYTE, IŠ TESCO LABAI RŪBELIAI TIRPSTA... KAS DAR NEATSIUNTĖ, TAI VAKARE ATSIUSKIT.
AČIŪ![]()
o daznai darai uzsakymus? kada dar kita karta darysi?
RMel parašė:
PLANAI KEIČIASI !!!!!!!!!!!
UŽSAKYMAS RYT RYTE, IŠ TESCO LABAI RŪBELIAI TIRPSTA... KAS DAR NEATSIUNTĖ, TAI VAKARE ATSIUSKIT.
AČIŪ![]()
Navi parašė:
Ko taip tylu?:DD mana vaikuciui patinka maudytis vonelei, vonioj kazkaip nelabai gal per siltas jam vanduo, pati patalpa labai prisysla ir karsta vaikui.![]()
Maniskis tai kaip kada pyksta, verkia kai einam ji maudyti, o kartais ne.ir kartais pyksta kai is vonios ji isemam.
Balerina parašė:
nežinau kada kitą kartą darysiu
gal po naujų, gal vasario, ar kovo mėn. Kaip susišvies
RMel parašė:
nežinau kada kitą kartą darysiugal po naujų, gal vasario, ar kovo mėn. Kaip susišvies
![]()
aisku,jei ka as kita kart gal pasijungsiu, dabar nzn kaip mano dydziai po gimdymo keisis
RMel parašė:
nežinau kada kitą kartą darysiugal po naujų, gal vasario, ar kovo mėn. Kaip susišvies
![]()
nu as ir pasiziurejau, kad teks kazka po nauju kokia striukyte nusipirkti..
ir siaip nieko rubeliu nebeturesiu..
o mazyciui pilna buvo...
tesco kazi buna akcija kokiu geresniu..:)) ir siaip galetu didesnis pasirinkimas buti;/
Balerina parašė:
aisku,jei ka as kita kart gal pasijungsiu, dabar nzn kaip mano dydziai po gimdymo keisis![]()
Daugiausia mes leliukams perkam
RMel parašė:
Daugiausia mes leliukams perkam![]()
tai tuo labiau po nauju man geriau,nes po nauju gimdymas nusimato,tai tikrai zinosiu ka turim ir kokiu tiksliai dydziu reikia
Navi parašė:
nu as ir pasiziurejau, kad teks kazka po nauju kokia striukyte nusipirkti..ir siaip nieko rubeliu nebeturesiu..
o mazyciui pilna buvo...
tesco kazi buna akcija kokiu geresniu..:)) ir siaip galetu didesnis pasirinkimas buti;/
Būna iš kart po kalėdų, ar naujųjų. Kaip ir Lt išpardavimai. Bet juos žaibišku greičiu šluoja
RMel parašė:
Būna iš kart po kalėdų, ar naujųjų. Kaip ir Lt išpardavimai. Bet juos žaibišku greičiu šluoja![]()
tai jei kazka pirksi.. zaibiskai gal susisuksim..
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai