2019.03.16 11:13 (prieš 7 m.)
Dohona parašė:
Nes nuo vėžio skiepų nėra. Nuo tymų skiepas ilgalaikis jeigu atliktas tinkamai, dar kartą kartoju, medikų žodžiai. Abejoju, kad jūs savo užaugusį vaiką perspėsit, k…
O kodėl turėčiau slėpti. Vaikų tiek skiepų pasai, tiek sveikatos knygutės saugomos ir kai užaugs atiduosiu. Norės galės pasiskiepyti, jau jų suaugusiųjų bus sprendimas. Db aš renkuosi man atrodančią geriausia blogybę. Visada buvau už skiepus. Vyresneliui dar ir papildomai pirkau. Tačiau trečiasis sūnus itin jautrus. Itin sunkiai pernese. Dvi paras bijojau uzmerkt akis, kad tik nepaveluociau kviest greitąją jei reikės. Tokį siaubą esu patyrus du kart gyvenime šį ir kai vyresnelis buvo nustojęs kvėpuoti. Su laiku išaiškėjo, kad sūnus yra autistukas. Jis jautriai reaguoja į kaikuriuos vaistus, tie pirmieji skiepai jau rodė, kad kažkas negerai. Nepulkit tik, tikrai skiepų nekaltinu. Aš manau jau genuose kažkas ne taip susidėliojo ir jautresnis nei turėtų būti gimė. Visada atrodė visi esam skiepyti ir kas per mada neskiepyti, bet va kai kirto, tai kirto. Nei vienai mamai to nelinkiu iškentėti. Daug tėvų tai patiria, tik baisu dažnai kam ir sakyti, nes tuoj pradeda isvartineti, kad tai per jautriai tėvai reaguoja, kad vistiek geriau skiepyti nei mirtis ir t. T. Žinoma labiausia skauda kai tavo vaikui blogai, o ne kaimynų
Baisu neskiepyti, bet patikėkit baisu ir skiepyti, kai supranti, kad tavo vaikui gali kas nutikt vien nuo skiepo