Daivukis parašė:
mano gelytes, nesitaikau i profes, bet viskas su laiku![]()
sako nesitaikai i profes...nu jo
cia ko gero super puper profe
Daivukis parašė:
mano gelytes, nesitaikau i profes, bet viskas su laiku![]()
sako nesitaikai i profes...nu jo
cia ko gero super puper profe
oksikc parašė:
labai grazutu visas darai is tos aguonos mases?
taip, tik su aguonos mase. Su ja padirbus, nelabai isivaizduoju kitos geliu daryme, nebent pirktine kur buna spec.gelems
oksikc parašė:
o tylos milteliai tai tas pats ar ne su gum tragacant? o ilgam uztenka jo?
jie nera tokie patys , geliu masei siulyciau tikrai pirkti gum tragacant , su ja tvirtenes geles bus ir dirbti su mase lengviau , visiems kitiems papuosimams sakyciau galima ir tylose naidoti , nes jie vos ne trigubai pigesni .
kai pasidarysit mase ir palaikyst per nakti ryte rasite tikra akmeni , neisisgaskite ir neismeskite jos (kaip as padariau is nezinojimo) , o gerai perminkykite , jeigu neistengsite iskarto viso gabalo tai tiesiog atsipjaukkite po gabaliukai ir suminkykite , rankas pasivilgius aliejumi (as naudoju Trex augalinius riebalus )
oksikc parašė:
aiskutai gal tada reiktu paziureti gum tragacant milteliu, bet ten dedasi 3a.s, ar daug iseina mases gelem? jei paimsiu 50gr gum tikr neilgam uztektu
o ja…
mase galiam laikyti ilgai esu islaikiusi iki 2 men. nieko nenutiko , aptepu lengvai pasivilgiusi rankas trex (tepkit aliejumi), po to i maiseli , isspaudziu kiek imanoma ora ir dar i plasmasine dezute , galima ir uzsaldyti ir laikyti iki puses metu , saldziau as taip pat viskas buvo super .
Birutes cakes parašė:
tiesa Oksikc tuo paciu (jeigu neturite) siulyciau isigyti ir sausu dazu , pagyvinimui geliu .
Labai jums aciu uz isamia info
sausu dazu turiu, 3 blizgius ir rauduona, melyna, zalia, reiktu gal dar kokiu, geltonu ar oranziniu nupirkti
ir uzsakyti gum tragacant
Birutes cakes parašė:
jie nera tokie patys , geliu masei siulyciau tikrai pirkti gum tragacant , su ja tvirtenes geles bus ir dirbti su mase lengviau , visiems kitiems papuosimams sakyci…
o man su tragahantu dirbti patiko, bet geles labai greitai lužta,dabar išbandžiau mase su baltymais ir tylose,superine mase ,apie kita net galvoti nesinori,i mase nesideda rugštele,tai puikiai nusidažo
o beja ant vielučiu ir iš pastiliažo darydavau,bet...buna daug storesne mase ,bet išploninti ir daryti tikrai galima
sigab parašė:
o man su tragahantu dirbti patiko, bet geles labai greitai lužta,dabar išbandžiau mase su baltymais ir tylose,superine mase ,apie kita net galvoti nesinori,i mase n…
dabar visai susipainiojau
, ka pirkti, tragacana ta, ar tylos milteliu...
o su kokia mase jus dirbat? kas per receptas?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai