SI.. parašė:
27... + 2 sau.
😳😳 27.. nuo kada pradejot gamint?? Kaip tai imanoma??
SI.. parašė:
27... + 2 sau.
Kocikiuks parašė:
Įmanoma. Pernai buvo 33.😃
Savaime aišku, visa tai nepasidaro nei per dieną, nei per dvi. Tai 4-5 dienų darbas, sistemingas, apgalvotas, nesiblaškant, neisterikuojant.. Tiesiog susikoncentruoji ir darai.🙂 Nusiteiki tam, kad tas dienas bus mažai miego, kad namiškiai negaus normalių pietų ir visi kiti buities rūpesčiai tam laikotarpiui bus nustumti į šoną. Bet.. juk tai laikina.
Aš per metus padarau virš 600 tortų, o kiek jūs?🙂 Patirtis ir įgūdžiai taip pat duoda savo.
JurgaNe parašė:
Oi nežinau 27 tortai...miego turbūt 3-4 val per parą. Tikras iššūkis. aš niekada šventėms daug neimu užsakymų. Šiemet paėmiau du užsakymus ir du sau pasidari…
Nėra taip blogai. 🙂 Miegui - 6 val., darbui - 18 su pertraukėlėm kavai ir pavalgymui. Žmonės dažnai tokiu ritmu beveik kiekvieną dieną gyvena, o čia tik kelios dienos..🤷♀️
Kodel stebisi?!😉 todel kad dauguma nesupranta apie pasiruosimus tortams,ar kitiems kepiniams,arba ju pastovejima,kad skaniasnis butu🙂 grupese paskaitau,bet nekomentuoju,o dauguma isivaizduoja,kad tortas 2-3d yra sugedes🙂 jis turi ta pacia diena buti padarytas ir atiduotas,Nu arba sekancia.😉 neseniai su drauge diskutavom kiek mano napaleonas stovejo jos gimtadieniui ir kada buvo skaniausias😀 ogi 4-5para nes pas mane 3paras pastovejo, o jos gimtadienis nusikele ir valge veliau neplanuotai😀
Pati turejau 17napaleonu ketvirtadieni pradejau kepti lakstus,teisingai raso Sima,Jurga stoji dirbi miegi tik keleta valandu,arba nemiegi. Tai va smeikit prie kryziaus mane viska issikepus savaitgali sutepinejau,o visi vakar valge.
Cia ir yra pagrindine zmoniu nuostaba kaip taip imanoma,nes isivaizduoja,kad kepiniu uzimtumas juos padaryti turi trukti para!😉 Manau kiekviena puikiai apsiskaiciavus ir atkalus savo darba. Jei butu neskanu tiek uzsakymu neturetu!
Saunuoles jus musu Simute,Jurga❤️
Mesdu parašė:
Kodel stebisi?!😉 todel kad dauguma nesupranta apie pasiruosimus tortams,ar kitiems kepiniams,arba ju pastovejima,kad skaniasnis butu🙂 grupese paskaitau,bet nekoment…
Va būtent! Aš irgi matau tuos komentarus, kuomet rašo - vajezau, ar jūs žmones nunuodyt norit su dviejų parų tortu?! Taigi grietinėlė ir bla bla bla... 🤦♀️ Žodžiu.😃 Man pvz. nė vienas tortas dar nėra skanus ant rytojaus po sutepimo. Ir visi klientai tą pripažįsta.
O man su Napoleonu išvis buvo tokia istorija - vienais metais prieš Kalėdas atliko vienas Napoleonas, klientė tiesiog jo nepasiėmė. Patys valgyti irgi nebenorėjom, nes buvau priruošusi sau jau ir tortų, ir kitų saldumynų. Na ir stovėjo jis tiesiog šaldytuve iki Naujų metų.😃 Per Naujųjų sutikimą sugalvojom prapjaut.. Buvo skaniausias tortas, koks tik begalėjo būt.🙂 Po to dar kokias 3 dienas jį valgėm, kol galop jis tiesiog elementariai sudžiuvo.😃 , nes prapjautas labai greit išsausėjo. Bet nesugedo, jokių skonio pokyčių nebuvo. Ir mes sveiki, gyvi likom.😃 Tai va. Man tik juoką kelia, kai ten aikčioja, jog tortui po paros jau ten viskas, šakės būna, vos ne nuodu virsta..🙄🙂
SI.. parašė:
Įmanoma. Pernai buvo 33.😃
Savaime aišku, visa tai nepasidaro nei per dieną, nei per dvi. Tai 4-5 dienų darba…
Na tai kas be ko, kad ne per para
nu bet jus saunuole, tikrai
As zinokit kitiem negaminu, tik sau, bet po to kai pagaminus paciai ir tebka suvalgyt, pasekmes pasirode, ir apstojau daryt. Dabar noreciau.. bet noriu kazkokius kursus palankyt. O ir puost nelabai moku
Kocikiuks parašė:
Na tai kas be ko, kad ne per paranu bet jus saunuole, tikrai
![]()
Bakerstreet tikrai rekomenduoju, jei esate iš Kauno, Klaipėdos ar Vilniaus! 😊
Aiste1559 parašė:
Bakerstreet tikrai rekomenduoju, jei esate iš Kauno, Klaipėdos ar Vilniaus! 😊
Vilniuje daznai bunu
kazkada ziurinejau juos, reikes sudalyvaut
aciu uz rekomendacijas
o kokiuose jus buvot?
Kocikiuks parašė:
Na tai kas be ko, kad ne per paranu bet jus saunuole, tikrai