krismigas parašė:
Deja mums nepavyko net, rezultatas <1, kaip suprantu net kibimo nebuvo. 🙁
Stiprybes 🙏
krismigas parašė:
Deja mums nepavyko net, rezultatas <1, kaip suprantu net kibimo nebuvo. 🙁
Stiprybes 🙏
Ameli parašė:
Kaip smagu skaityti..
Tokios patirtys labai džiugina ir motyvuoja vykti pas Emre.
Aš manau mano psichologinė būsena tikrai daug prisidėjo prie sekmės 🙏🥰 nes pas F tikrai visokių būdavo neramumų ir nesklandumų, kurie labai sugadindavo nuotaiką.... Atsimenu labiausiai sunervindavo mane administratorės, kažkada išeinu po paprasto vizito ir buvau palikus mašinoje piniginę, tai jos manęs nenorėjo išleisti kol nesusimokėsiu keliasdešimt eurų 🫣 ir piktai labai, o aš joms aiškinu kad galiu ir pavedimu sumokėti, nes esu nemažai darius pavedimų jiems. Žodžiu maks atsimenu buvau pikta, nes kai išleidi turbūt keliasdešimt tūkstančių pas juos, o tada administratorės vos ne duris laiko kad kelis eurus sumokėti... Čia man labiausiai įstrigęs įvykis, bet buvo daug visokių per tuos ~60 vizitų Latvijoje 🫣
gintaleo parašė:
Merginos, o i kuria klinika Turkijoje patartumet vykti jei sudetinga situacija (su manimi manau): daryta daug kartu IVF- LT, Latvijoje, Lenkijoje ir niekad nepavy…
Gydytojas Emre Turgut, turi savo kliniką - didžiausios rekomendacijos.
gintaleo parašė:
Gal kuri zinote apie gydytoja SONER DUZGUNER?
buvo vienas iš mane prižiūrėjusių daktarų prieš 6 metus. Man labai pasirodė malonus daktaras.
_Upė_ parašė:
Sveikos, kas esate šiuo metu procese, gal galite pasidalinti Memorial koordinatorės kontaktais (anglų k.)?
Sveika, aš kai norėjau su jais susisiekti aš parašiau šiuo numeriu ir paklausiau ivf departamento koordinatorės kontaktus kad duotų kuri dirba šiuo metu , darbo diena labai greitai atrašė 😊
Rašiau net kelis kartus , nes vienu metu pakeitė nr kordinatore , bet man nepranešė , tai čia parašius davė naujus kontaktus
_Upė_ parašė:
Sveikos, kas esate šiuo metu procese, gal galite pasidalinti Memorial koordinatorės kontaktais (anglų k.)?
Pirmus 5 metus už šaldymą ima sumą priklausomai nuo blastocistų skaičiaus, o po to nuo šeštų metų kas metus reikia mokėti. Aš 4 metus moku už vieną blastuką. Kas metai maždaug po 200€ gaunasi. Už pirmšs 5 metus 550€ mokėjome
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai