Tutute parašė:
Ačiū už pasidalinimą 😊 kaip Jums sekėsi? Jei turėjote patirties ir LT, ar tikrai jaučiasi skirtumas tarp Lt ir Tr nevaisingumo medicinos?
Skirtumas, kaip diena nuo nakties 💯
Tutute parašė:
Ačiū už pasidalinimą 😊 kaip Jums sekėsi? Jei turėjote patirties ir LT, ar tikrai jaučiasi skirtumas tarp Lt ir Tr nevaisingumo medicinos?
SunMoon parašė:
O galetumete patikslinti, kaip vyksta bendravimas su gydytoju gydymo metu? Pavyzdziui, jeigu nemoki gerai anglu kalbos, ar sedetu salia verteja ir viska verstu?
lizaMthfr parašė:
O galetumete patikslinti, kaip vyksta bendravimas su gydytoju gydymo metu? Pavyzdziui, jeigu nemoki gerai anglu kalbos, ar sedetu salia verteja ir viska verstu?
Liliya, moka rusiskai. Yra apps programeles, kurios vercia balsu. Liliya man sake, kad nebuvo dar nei vienos poros, su kuria nesusikalbetu
Tutute parašė:
Man dar iškilo klausimas - po kiek maždaug laiko nuo pirmosios užklausos, anketos supildymo sulaukiama atsakymo arba gydytojo konsultacijos? čia eina kalba apie die…
As bendravau ir viska siunciau per Whatsapp tai ats gavau greit
man rodos net tapacia diena
laurike01 parašė:
Merginos rekomenduokit į kur geriau Turkijoj geriau važiuoti?į Memorial ar pas gyd. E.Turgut,apie Bahceci forume paskutiniu metu ne kokie atsiliepimai?
As, uz Dr Emre Turgut 💯
laurike01 parašė:
Merginos rekomenduokit į kur geriau Turkijoj geriau važiuoti?į Memorial ar pas gyd. E.Turgut,apie Bahceci forume paskutiniu metu ne kokie atsiliepimai?
As taip pat uz Dr. Emre
❣️
laurike01 parašė:
Mes pas Dr. Emre, tik geriausi atsiliepimai🥰
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai