salam_miglius parašė:
Papasakokite kaip Jums sekasi, kokios naujienos, kaip kelionė, kokiame esate etape?🙂🥰
salam_miglius parašė:
Papasakokite kaip Jums sekasi, kokios naujienos, kaip kelionė, kokiame esate etape?🙂🥰
Mažylė1 parašė:
Vakar tyliai džiaugiamės, šiandien jau garsiau 🥰❤️ jau beveik 9 savaičių žmogutis auga! Šiandien po vizito - viskas taip kaip turi būti! 🥰 Sunku dar patikėti...
salam_miglius parašė:
Vakar tyliai džiaugiamės, šiandien jau garsiau 🥰❤️ jau beveik 9 savaičių žmogutis auga! Šiandien po vizito - viskas taip kaip turi būti! 🥰 Sunku dar patikėti...…
Man šiandien 9+4, tai mes panašiu metu lankėmės pas dr Emre 🥳 aš tikiuosi ir man viskas gerai, ne jokių simptomų iki šiol, tik galva šiandien plyšta, vizito dar pusantros sav laukti, taip ilgai 🙄
Sirdute377 parašė:
Man šiandien 9+4, tai mes panašiu metu lankėmės pas dr Emre 🥳 aš tikiuosi ir man viskas gerai, ne jokių simptomų iki šiol, tik galva šiandien plyšta, vizito dar pus…
Jo aš irgi be simptomų kol kas - vienintelis kad pogulio mielai pamiegu su mažaja ir jau vakare mielai anksti einu į lovą. Su maistu viskas tas pats - viską mielai valgau - jokių keistų pojūčių ar norų. 🫣
salam_miglius parašė:
Jo aš irgi be simptomų kol kas - vienintelis kad pogulio mielai pamiegu su mažaja ir jau vakare mielai anksti einu į lovą. Su maistu viskas tas pats - viską mielai …
Maniske pietų miega tik iki 1 val tai aš nespėju net uzmigti🙄 šį kartą valgau be perstojo bulvės visuose pavidaluose, vakarienei prisiviriau cepelinu ir sukirtau net 3 iskrapscius mesa🫢 vyrui mėsa, man tešla su padažu. Žodžiu turbūt ne mergaitė pilvelyje gyvena 🤔, su pirmu nėštumu nieko panašaus nebuvo
Sirdute377 parašė:
Maniske pietų miega tik iki 1 val tai aš nespėju net uzmigti🙄 šį kartą valgau be perstojo bulvės visuose pavidaluose, vakarienei prisiviriau cepelinu ir sukirtau n…
Arba mergaite, megstanti cepelinus 🤭😃😅
Ocean Ni parašė:
Arba mergaite, megstanti cepelinus 🤭😃😅
😁🫢
Dalinuosi ir aš gerom naujienom, bent jau kol kas: iš dviejų mūsų blastukų, abu praėjo PGTa. Turint omeny, kad auginom tik tris kiaušialąstes, dvi užaugo iki 5d. ir abi praėjo, tai kaip stebuklas! O Emre tikrai atrodo kaip burtininkas - 5BB ir 3BB
Dabar pamažu ruošimės FET 🧿🧿
Meju parašė:
Dalinuosi ir aš gerom naujienom, bent jau kol kas: iš dviejų mūsų blastukų, abu praėjo PGTa. Turint omeny, kad auginom tik tris kiaušialąstes, dvi užaugo iki 5d. ir…
Nuostabu!! Labai geros zinios ☺️.
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai