Filomena_ parašė:
Stonys nebedirba Utenoj. Šapolienė išeina atostogų nuo 8d.
Stonys poliklinikoj dirba, tik skyriuj nebe.
Filomena_ parašė:
Stonys nebedirba Utenoj. Šapolienė išeina atostogų nuo 8d.
Stonys poliklinikoj dirba, tik skyriuj nebe.
Sveikutės, kas pastaruoju metu gimdėt ir planuojate gimdyti Utenoje, kokia tvarka gimdymo namuose ? Ar leidžia vyrui dalyvauti ? Kaip su lankymu ? Gal kokių žinių dėl rugpjūčio, gal dar mažiau apribojimų nusimato? Kaip dėl Covid testo ? 😊 ačiū už bet kokią informaciją 🌹
giedrespirmas parašė:
Sveikutės, kas pastaruoju metu gimdėt ir planuojate gimdyti Utenoje, kokia tvarka gimdymo namuose ? Ar leidžia vyrui dalyvauti ? Kaip su lankymu ? Gal kokių žinių d…
Laba, covid testa daro iškart tik atvažiavus. Vyrui gimdymo metu negalima dalyvauti, lankyti irgi neleido. Gimdžiau birželio pabaigoje. Į skyrių pasiskambinkit paaiškins kas ir kaip
giedrespirmas parašė:
Sveikutės, kas pastaruoju metu gimdėt ir planuojate gimdyti Utenoje, kokia tvarka gimdymo namuose ? Ar leidžia vyrui dalyvauti ? Kaip su lankymu ? Gal kokių žinių d…
Leido nuo liepos 1d dalyvaut gimdyme vyrui iki pirmo isejimo, pasilikt negalima irgi. Bet dabar vel neleidzia, nes buvo covid atvejis vienas neseniai. Tai manau iki rugsejo tokia tvarka liks... o jei antra banga, visai neaisku kaip tada.
Filomena_ parašė:
Leido nuo liepos 1d dalyvaut gimdyme vyrui iki pirmo isejimo, pasilikt negalima irgi. Bet dabar vel neleidzia, nes buvo covid atvejis vienas neseniai. Tai manau iki…
Sakykit ką norit, bet čia Utenoj su visa koronaviruso situacija neįmanoma... kažkoks visiškas absurdas... man keista, kad neleidžia vyrų, juk vistiek kartu su moterim gyvena, tai jei vienas užsikrėtęs, tai ir kitas. O juk vyro pagalba gali būti labai reikalinga (juk negali žinoti, kas ir kaip nutiks). Man pirmas nėštumas, anksčiau net nebuvo minčių, kad vyras dalyvautų, bet kuo toliau, tuo labiau pradedu stresuot, kad jo neįleis... tegu patys viduje (kalbu apie priimająjį) pirma susitvarko su visa higiena, dezinfekcija ir pan, o tada jau kažko iš pacientų pradeda reikalaut...
Migvita parašė:
O kokie gyditojai Utenoj daro cp?Būdavo Stobys,Blažiene....o dabar daro kas?
Jei reiks extra cp, tai manau juk betkuris tuo metu budintis ir daris. Nepaliks likimo valiai ;) bent jau tikiuosi...
setaeli parašė:
Sakykit ką norit, bet čia Utenoj su visa koronaviruso situacija neįmanoma... kažkoks visiškas absurdas... man keista, kad neleidžia vyrų, juk vistiek kartu su moter…
tai taip... aš pirmą gimdžiau irgi Utenoj ir man jau taip staigiai ten viskas prasidėjo, kad jis ir tašes nešiojo ir gydytoja kvietė ir apskritai buvimas šalia lengvina. Neįsivaizduoju, kaip dabar bus. Man dar absurdas tai, kad tėčiai savo vaikus pamatys kaip senovėj po kelių parų, o ne iškart, kai tuo tarpu visokios jūros šventės vyksta, koncertai, prašom kas norit koronos, bet va tokiose situacijose banas
absurdas... bet nieko nepakeisim, todėl belieka nusiramint ir pozityviai laukt lengvo gimdymo
Filomena_ parašė:
tai taip... aš pirmą gimdžiau irgi Utenoj ir man jau taip staigiai ten viskas prasidėjo, kad jis ir tašes nešiojo ir gydytoja kvietė ir apskritai buvimas šalia leng…
Faktas, kad nieko nepakeisim... aš dar tik svarstau ar negeriau bus važiuot į kokį Vln (jei ten tėčius) leis.... na dar yra laiko ir nežinia, kas gali nutikti
setaeli parašė:
Sakykit ką norit, bet čia Utenoj su visa koronaviruso situacija neįmanoma... kažkoks visiškas absurdas... man keista, kad neleidžia vyrų, juk vistiek kartu su moter…
Nu pipiec, kažkaip muša norą gimdyti tada Utenoje, vyras irgi nori dalyvauti gimdyme, nori palaikyti mane morališkai 🥰 ir kažkaip drąsiau būtų. O dabar jeigu man ar trūks kažko ar pan., tai dar reiks sukti galvą kaip gauti... nu pievų pieva ta sistema... važiuočiau gindyti į Kauną ar Vilnių, bet iš Rokiškio važiuoti... daug kelio. Na teks gimdyti prie tokios tvarkos kokia bus🙃
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai