2023.12.05 11:39 (prieš 2 m.)
Sunda parašė:
Na, niekas tokios procedūros internetiniame puslapyje nereklamuos. Nežinau, kaip yra LT, bet JAV berods LIT yra draudžiamas dėl neva autoimuninių ligų rizikos. Laba…
Supratau, dėkui labai už informaciją 🙏 Skaityti kolkas nenoriu, nes nenoriu gąsdintis, apie blogus šalutinius galvoti, vėliau pergyvensiu, jaudinsiuos ir bus tik nereikalingas stresas, nes jeigu reikės LIT, kad po 4.5 metų pagaliau pavyktų, tai tikrai darysiu LIT.
O kokie pojūčiai kūne? Man labai įdomu, nes aš galvojau, kad kažkas su manimi negerai, kažkas keisto vyksta, nes po 1IVF ir 2FET, tos didelės vaistų krūvos, man pradėjo prieš 1 FET 1 d iki įkėlimo ir lygiai taip pat prieš 2 FET 1d iki įkėlimo tinti paakiai, klausiau gydytojo, gal nuo vaistų alergija, arba tarpusavyje vaistai sureagavo, sakė nuo šių (aspirinas, Estrofem, bromas) taip būti negali. Taip pat jei verkiu po to iškart ištinę labai, taip pat po pirties, kai yra karštis, drėgmė ir savo prakaitas, atrodo, kad tapau alergiška savo ašaroms ir prakaitui🤯😵🥴 Kaip manot, labai į pievas aš čia ar įmanoma?