Kitty parašė:
Nea neišsityriau. Tai man hcg tada kartoti ketvirtadienį 7d ir progesteroną pasidarysiu. Ačiū
Jei tyrimas vakar darytas - tai kartokite ryt.
Kitty parašė:
Nea neišsityriau. Tai man hcg tada kartoti ketvirtadienį 7d ir progesteroną pasidarysiu. Ačiū
Donciuta parašė:
Kartosiu ketvirtadienį. Ryt nepavyks pasprukti iš darbo nei minutei
Karolina12345 parašė:
aha![]()
Jūs berods minėjote, kad Darinskas LIT atlieka tik vieną kartą ir neva galioja 8…
Aš pati pas jį nebuvau, turiu išsisaugojusi vienos narės info, tai jis siūlo lit darytis ne anksciau kaip 60d iki apvaisinimo, skiepas galioja 6-8 men, ko pasekoje užtenka, kad vaisius saugiai išsivystytų
tiesa, jis rašo,kad suleidžia per du kartus su vienos savaitės petrauka, o pas F kas 3 savaites 2-3 LIT ir vel kartoti cross match. Taičia reikėtų pačio Darinsko klausti, ar tikrai reikia to tyrimo kartojimo ir apskritai pačio tyrimo, jei tiesiog, galima be jo pasidaryti lit, nes vis tiek pinigų kiek susitaupo, turbūt cross match tyrimas kainuoja kokius 200e
Karolina12345 parašė:
Man irgi keista, bet gal tiesiog atsirado tas cross match tyrimas - kažkuo geresnis ir ėmė jį labiau taikyt.
Bet palei F su kir aa labai svarbu buvo ir NK aktyvumo tyrimas gimdoje, o db išvis apie tai nieko neparašė.. keista tikrai, gal tiesiog, parašė trumpą info ir nebeišsiplėtė, neturi gal laiko Marina "litanijoms"
eresos parašė:
Bet palei F su kir aa labai svarbu buvo ir NK aktyvumo tyrimas gimdoje, o db išvis apie tai nieko neparašė.. keista tikrai, gal tiesiog, parašė trumpą info ir nebei…
Su manim bendrauja Nadia, gal viena vienaip žino, kita kitaip
eresos parašė:
Bet palei F su kir aa labai svarbu buvo ir NK aktyvumo tyrimas gimdoje, o db išvis apie tai nieko neparašė.. keista tikrai, gal tiesiog, parašė trumpą info ir nebei…
O NK aktyvumo tyrimas gimdoje - tai čia koks? Atliekama kažkokia pricedūra iš gimdos? Su narkoze?
Karolina12345 parašė:
Su manim bendrauja Nadia, gal viena vienaip žino, kita kitaip![]()
Nesupranu tikrai, norėtųsi tikėti Darinsku, visgi mokslų daktaras, bet gydymas skiriasi Lv su siūlomu Lt ir kažkaip nelabai norisi patikėt, kad užtenka tik 1 lit.. kas del nk tyrimo is gimdos, tai paima biopsiją ir istiria jų kiekį- ir perdaug ir per mažai blogai, turi būti viduriukas, be narkozes atlieka.
Donciuta parašė:
Du kartus dariausi pas F, o trečią kartą NW lt. Dar girdėjau, kad Bogodanskienė gerai daro prp. Mano vienai pažįstamai tai labai stebuklingai padėjo: nuo 0.8 amh pa…
Atrašė Marina kad man būtent dėl endometriozės negalima daryti PRP. Klausiau tai ką mano atveju jie siūlo daryti? Atrašė jog siūlo apsvarstyti donorystės variantą, daugiau neturi ką pasiūlyti.
Žodžiu, kol kas mūsų kelias baigėsi.
O dėl turkijos tai buvau rašiusi į bachesi kliniką, nelabai mūsų turkija traukia. Nepatiko nei bendravimas, nei tai jog tektų minimum 2 sav ten gyventi. O ir kiek TR temą skaitau, o skaitau tikrai kad ne vienerius ir ne dvejus metus, tai tikrai kad ir ten ne stebuklai. Jeigu kiaušidės tuščios ir niekas neauga, neprivers jie augti to, ko ten nebėra.
Ocean Ni parašė:
Atleiskit, kad nenorėdama jums viskà vėl priminiau... labai užjaučiu dėl netekties...Tiek praėjot, esat labai stipri moteris ir tikras įkvėpimas ♥️♥️♥️.
…
Visas gerai ❤️
Mes moterys galim ištverti tikrai kad daug net pačios to nežinodamos ❤️
Kitty parašė:
Gal padėsit. Pirmą kartą gavau tokį rezultatą. Jau buvau nurašiusi ir šį Fet, bet išvydau skaičiukus 369,7 visur kur skaitau forumus ir pan randu hcg tūkstančius ar…
11 dpi hcg net labai geras 👍 tokiu metu niekam nebūna ir neturi būti tūkstančiais.
Man 11dpi hcg buvo trūputį virš 200, o antro nėštumo metu apie 250. Tik siūlyčiau rytoj oakartoti hcg kartu su prg.
Hcg geriausia kartoti kas 2d, kad matytųsi augimas nes turi kas 2d dvigubėti 🙂
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai