Tutute parašė:
Kaip dziaugiuosi del jusu, vis pagalvodavau, kazin ar jau atejo jusu tyrimaimes turim viso 3 blastocistas, visas ir papraseme iskart istirti taupant laika. Daba…
Linkiu pačių geriausių rezultatų visų 3 mažylių🙏🙏🙏
Tutute parašė:
Kaip dziaugiuosi del jusu, vis pagalvodavau, kazin ar jau atejo jusu tyrimaimes turim viso 3 blastocistas, visas ir papraseme iskart istirti taupant laika. Daba…
Linkiu pačių geriausių rezultatų visų 3 mažylių🙏🙏🙏
kkiiss parašė:
Ačiū labai 😃
Kaip viskas sekėsi, kaip praėjo, ar viskas gerai? 🙃 Galite jeigu norite ir asmeniškai parašyti.
sugar9 parašė:
Aš jau net nežinau ką ir pasakyti... gal čia du iš eilės ciklai ne kokie, bet man nekelia pasitikėjimo tokie pasakymai, kad "viskas gerai". Vyras tyrė savo turtą ir…
Nenurašyčiau taip Žiobako... aš po 2 nesėkmingų IVF ir 3 FET pas F, nuėjau pas Žiobaką ir pastojau po pirmo įkėlimo...
Sperma neturi didelės reikšmės IVF, kadangi reikia juk tik keletos spermiukų apvaisinimui iš kelių milijonų.
Syria parašė:
Nenurašyčiau taip Žiobako... aš po 2 nesėkmingų IVF ir 3 FET pas F, nuėjau pas Žiobaką ir pastojau po pirmo įkėlimo...
Oi ne, tikrai nenurašau ☺️mes LT negalime daryti procedūrų, nes nesusituokę. Bet tiesiog po ilgo vaikščiojimo ir 5 min apžiūros "kaip viskas gražu" gavusi daugiau dėmesio iš F tokios nuotaikos aplankė. Kai tu gyveni ir galvoji, kad pas abu viskas kaip iš vadovėlio ir tau sako kitaip, tai toks neteisybės jausmas aplanko😞 labai tikiuosi, kad šiame kelyje užteks tik F indėlio.
Syria parašė:
Čia gal labiau apie mobilumo faktorių ar visokius klampumus, spermiukų kiekį. O jei ten turinys genetinis prastas, tai ar natūraliai, ar IVF, ar IUI - tas yra svarbu,nes joks IVFas to nepataisys.
Sugalvojau parašė:
Čia gal labiau apie mobilumo faktorių ar visokius klampumus, spermiukų kiekį. O jei ten turinys genetinis prastas, tai ar natūraliai, ar IVF, ar IUI - tas yra svarb…
Dėl mobilumo faktoriaus - Žiobakas man patarė daryti poros suderinamumo testą. Gavome neigiamą atsakymą, kad mano gimdos gleivėse spermatozoidai labai sunkiai juda. F iš spermogramos tą pamatė, kad spermatozoidai ne tokie judrūs. Tai kam tuomet daromas tas testas? Ar nesigauna, kad jis neprasmis?
Sugalvojau parašė:
Čia gal labiau apie mobilumo faktorių ar visokius klampumus, spermiukų kiekį. O jei ten turinys genetinis prastas, tai ar natūraliai, ar IVF, ar IUI - tas yra svarb…
O kokiu tyrimu nustatomi tie genetiniai faktoriai? Dabar vyrui ir man padarytas kariotipas ir laukia DNR fragmentacijos iš spermos tyrimas.
Sveikos, iškart atsiprašau jeigu teršiu eterį, tačiau po viso proceso liko įvairių vaistų/vitaminų.
Dovanoju, galbūt kažkam bus naudinga. Galiojimo laikas parašytas prie kiekvieno pavadinimo.
Nesiunčiu. Atsiimti Vilniaus senamiestyje. Daugiau info PM.
CYCLE BALANCE 2024 12mėn. pilna pakuotė+23vnt.
WELLMAN CONCEPTION 2024 03mėn dvi pilnos pakuotės+22vnt.
GLUCOPHAGE 500mg 2024 04mėn. pilna pakuotė+28vnt.
TOT’HEMA 2024 04mėn. pilna pakuotė+12vnt.
ANOSTROZOLE ACCORD 1mg 2024 10mėn. 23vnt.
ASPIRIN CARDIO 100mg 2026 02mėn 65vnt.
Atidarytos pakuotės prieš metus:
COUNTBOOST 2025 02mėn. 20vnt
MOTILITYBOOST 2025 02mėn. 21vnt
FERTILAID 2025 02mėn. 63vnt
Karolina12345 parašė:
Sveikos, ar atlikinejote kas nors ivfRiga klinikoje LIT procedura?
Man atliko kelias LIT proceduras
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai