Tutute parašė:
Sveikos, ar Marina po punkcijos informuoja apie embrionu bukle ir savaitgaliais? Ar dabar tik pirmadieni sulauksiu naujienu?![]()
Del Marinos nepasakysiu, bet Nadia paraso ir savaitgali
Tutute parašė:
Sveikos, ar Marina po punkcijos informuoja apie embrionu bukle ir savaitgaliais? Ar dabar tik pirmadieni sulauksiu naujienu?![]()
Del Marinos nepasakysiu, bet Nadia paraso ir savaitgali
Tutute parašė:
Punkcija dariau lapkričio mėn. tai Marina mane informavo tik pirmadienį, savaitgalį informacijos jokios negavau.
Gretdream parašė:
Punkcija dariau lapkričio mėn. tai Marina mane informavo tik pirmadienį, savaitgalį informacijos jokios negavau.
Čia tikriausiai priklauso nuo to, koks santykis yra su Marina. Mano atveju net saviatgalį ji man į mobilų parašydavo žinutes, kaip sekasi embrionams augti (nors pati neprašiau ir tikrai nesitikėjau).
Norėjau paklausti, kiek uztrunka PGT-A tyrimas, Marina preita savaitę parašė, kad pradeda PGT-A tyrimus 2 embrionams ir apie rezultatus parasys šios savaitės pabaigoje, bet kol kas info nagavau. Ka tik parašiau pati bet patikino, kad neturi jokios info dar gavusi. Gal kas nors iš grupės irgi šiuo metu atlieka šį tyrimą ir ar irgi tiek ilgai jis trunka?🙂
Aciu atsakiusioms! Labai letai slinks savaitgalis be Marinos ziniu..
Gretdream parašė:
Norėjau paklausti, kiek uztrunka PGT-A tyrimas, Marina preita savaitę parašė, kad pradeda PGT-A tyrimus 2 embrionams ir apie rezultatus parasys šios savaitės pabaig…
Panasu, kad mes labai panasiu metu viska darom, tai gal galit apsviest kada ta PGA tyrima jau daro? Po 5 dienos? Ir is pradziu ima tik 2? Jei, tarkim, turi daugiau blastocistu, kitu dar netiria?
Gretdream parašė:
Norėjau paklausti, kiek uztrunka PGT-A tyrimas, Marina preita savaitę parašė, kad pradeda PGT-A tyrimus 2 embrionams ir apie rezultatus parasys šios savaitės pabaig…
Apie 10 dienu
Tutute parašė:
Aciu atsakiusioms! Labai letai slinks savaitgalis be Marinos ziniu..
Mums laukė kol užaugs iki 5 dienos, tada parašė, kad užšaldė 8 embrionus ir vienam pradėjo atlikti PGT-A tyrimą už kurį susomokėjom pries punkcija. As parasiau ar yra galimybe atlikti dar vienam papildomai pgt tyrima, Marina atrase kad taip tik reikia susimokėti 440€, mes susimokėjom ir dabar laukiau atsakymu kokie bus tu dvieju embrionu. Kaip as suprantu kiti 6 yra uzsaldyti ir jei tie du nepraeis pgt tyrimo tada vel mokėsim 440€ uz tyrima ir taip darysim kol bent vienas praeis pgt.🤷♀️
Ocean Ni parašė:
Tas sodinimo laikas ir man labai įdomus...
Man buvo kelta 136 h po Ovitrele stimuliuotam cikle, t.y. 6 dienos po Ovitrele...…
O čia FET ar ET, nes šviežiam cikle po gonadotropinų, tipo stimuliuojančių alia kai kurių mokslininkų nuomone pagal pastojima imantacinis langas yra didesnis.
Čia dar įdomus tyrimas :
Prapas et al. (199
performed an interesting retrospective study on the association between the ‘window of embryo transfer’ and the duration of progesterone therapy. They transferred day 2 embryos (4–6-cell) after 2, 3, 4, 5 and 6 days following initiation of endometrial exposure to progesterone. Their results indicate that the window of implantation depends on the duration of progesterone treatment. It begins ∼48 h after starting progesterone administration and lasts for ∼4 days. Highest pregnancy rates were achieved after 5 days (48.3%), with lower rates after 4 days (40%), 6 days (20.4%) and 3 days (12%). No pregnancies were observed after 2 days of progesterone administration.
https://academic.oup.com/humrep/article/20/5/1127/2356723
Dabar to straipsnio HCG+7 P+5 nerandu. Bet vėl prasidėjus nemiga, tai užtiksiu ir įmesiu.
Bet tai.. Nesuprantu, kaip jie daro tuos tyrimus su sodinimui P+2 dieną. Čia kas pasirašo ant tokių eksperimentų? Studenčių prižvejoja? Nes studentams tai nesusisodins
Ocean Ni parašė:
Tas sodinimo laikas ir man labai įdomus...
Man buvo kelta 136 h po Ovitrele stimuliuotam cikle, t.y. 6 dienos po Ovitrele...…
Histeroskopijos nedariau su pratekamumu, man tik polipą 2021 pavasarį šalino, tai abejoju, kad tikrino pratekamumą "Za odno". Nzn, pasigooglinau ratuką, nieko neradau. Sekančiuose fetuose dieną po HCG pasidarysiu PRG tyrimą, ar per anksti neužkilęs.
Paskaičiau apie tą hidrosalpingą, tai nzn, nematau jam priežasčių, bet.. Jį tik kiek suprantu atitinkamoms dienom daryti reikia, tai kažkaip šitam cikle reikės pasidaryti ir tikėtis, kad F vizitas bus iki tol.
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai