Sugalvojau parašė:
Ai, paskui gi prisiminiau. 4d. morulą gi kėlė. Morulos neturi gradacijos. Bet sakė, kad viskas gerai, geros kokybės ir geras vystymasis, ne vėluojantis, praėjus jau…
Tai visgi buvo puikios kokybes embrioniukas?
Sugalvojau parašė:
Ai, paskui gi prisiminiau. 4d. morulą gi kėlė. Morulos neturi gradacijos. Bet sakė, kad viskas gerai, geros kokybės ir geras vystymasis, ne vėluojantis, praėjus jau…
Tai visgi buvo puikios kokybes embrioniukas?
Sugalvojau parašė:
Na skamba,kad ir taip sunku susivokti, o dar įspaudėt save į rėmus, kad turi būt fanfaros.. Nebūtinai jos turi būti. Kartais suvokimas ateina ir vėliau. O ir džiaugtis gali būti baisoka. Džiugu, kad svarstot pagalbą pagal poreikį. Bet leiskit ir sau suvirškinti, būti kaip būnasi.
Laimingą kartą ir aš nukėliau hcg darymą ir pirmą vizitą pas gydytoją. Aišku hcg teko staiga darytis dėl tepliojimų. Šis kartas ir buvo,kas gyventi įprastai, o ne vien apie nėštumą. Galiu jus suprasti. 🧡
Sugalvojau parašė:
Jūsų emocijos arba jų nebuvimas suprantami
Man po poros dienų bus lygiai 14 sav. nėštumo, bet po viso to praeito kelio na nepavyksta būti "normalia" nėštuke ir džiaugtis mažais nėštumo dalykais. Amžinai toks jausmas, kad tik pastojusios natūraliai "turi teisę" į ramų laukimą. O va man tai dar čia nežinia kaip bus. Nors realiai nė viena pastojusi, nesvarbu, kokiu būdu, nežino baigties.
Sugalvojau parašė:
Jusu, jausmai yra normalus. Po tiek nesekmiu, sunku patiketi, jog gali buti gerai. Isijungia, savisaugos instinktas, kad ne duok D jei bus kas blogai, nepultum i didziule nevilti. As, net nepatikedavau, kai ekrane leliuka matydavau, galvojau, jog tai vyksta- ne su manimi.
Bet, jums sis kartas TAS 🥰 sekmingai aukite 😍🙏
SunMoon parašė:
Jusu, jausmai yra normalus. Po tiek nesekmiu, sunku patiketi, jog gali buti gerai. Isijungia, savisaugos instinktas, kad ne duok D jei bus kas blogai, nepultum i di…
As is tos baimes kad gali kas blogo nutikti daiktus vaikuciui pradejau pirkti tik apie 8 men; kad laukiuosi darbe, mamoms ir artimiausioms draugems pasakiau tik apie 6 men., o visiems kitiems tik kai gime 😊
SunMoon parašė:
Jusu, jausmai yra normalus. Po tiek nesekmiu, sunku patiketi, jog gali buti gerai. Isijungia, savisaugos instinktas, kad ne duok D jei bus kas blogai, nepultum i di…
As ziuriu i savo suneli ir iki siol negaliu patiketi, kad jis mano ❤️ tai tikrai sunku patiketi, jog po tiek nesekmiu pagaliau gali buti viskas gerai. Sugalvojau, nuosirzdziausi sveikinimai!! Zemuogiu pievele, galvoju apie jus, linkiu kad viskas jums pavyktu!
Cloudia parašė:
O mano pirmas IUI nepavykes.
keliausime ir toliau siekti tikslo
Bet priklausomai nuo problemų aš IUI nenurašyčiau. Man pirmas kibo prieš 10. Ir dabar prireikė 5 IVFų ir 6 embrionų, kad vėl būtų kibimas. Aišku 2/3 visko reikėtų nurašyti, nes F sodino jau po lango į nebereceptyvią gimdą...
Sugalvojau parašė:
![]()
![]()
Bet priklausomai nuo problemų aš IUI nenurašyčiau. Man pirmas kibo prieš 10. Ir da…
Man IUI atlikta su donoru.
Pas mane, kaip ir viskas tvarkoje.
O aš manau, kad man per anksti buvo procedūra.
Mane iškviete ekstra po kelių dienų stimuliacijos, kai folis buvo beveik 18mm, bet nesusileidau ovitrelles ir M sakiau, nuvykus į klinika taip pat užklausiau, bet nieko nesake.
Matysim, ką toliau siulys
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai