Elidelim parašė:
Tos kurioms kėlė blastocistas, kurios buvo praėję PGT-a ar darėte Nipt tyrimus? Ačiū kas pasidalinate patirtimi 😊
Nedariau nei dukrai nei sunui. F sake nemetyti pinigu veltui.
Elidelim parašė:
Tos kurioms kėlė blastocistas, kurios buvo praėję PGT-a ar darėte Nipt tyrimus? Ačiū kas pasidalinate patirtimi 😊
Nedariau nei dukrai nei sunui. F sake nemetyti pinigu veltui.
Sveikos, merginos 😊
Kitą savaitę važiuoju į AVA kliniką dėl IVF.
Pasidariau AMH ir PRG. 6-7DPO.
Man 41m., vyro turtas prastesnis.
Kokia Jūsų nuomonė dėl AMH, ar pakankamas IVF'ui? Svarbu išgauti kokybiškų kiaušąlasčių 😌
FSH - 11 ir LH -10, esu dariusi, bet pries pora metu. Estradiolis - 160 berods buvo.

Lollipops parašė:
Sveikos, merginos 😊
Kitą savaitę važiuoju į AVA kliniką dėl IVF.
Manau dar labai geras jusu amh, tikrai darosi ivf ir su mazesniais .
Ameli parašė:
Vis skaitau jūsų patirtis ir dažnai randu, kad ERA metodas nėra labai patikimas.
Man F niekada nesiūlė daryti ERA 🙂
Domiuosi visa IVF eiga, nes pirmas bus
Kaip Jūs manote, jeigu viskas gerai eisis ir gausime tarkime 1-2 embrioniukus (5d.) pagal protokolus ar siūloma kelti šviežiame cikle ar daryti PGT-A ir kelti šadytame. Ar neverta šaldyti ir kelti be PGT-A?
Nes skaitau informaciją, kad jeigu 3 ir daugiau embrionai tada siūlo PGT-A daryti, jei tik 1-2, tai siūlo kelti iš karto ir nešaldyti
Nors skaitau, kad FET dažnai būna sėkmingi, nei šviežiame cikle. Moters organizamas pailsėjęs, plius jei genetiniai tyrimai geri, tai jau didesnė tikimybė.
Žinoma paklausiu gydytojos, koks planas būtų vienu ar kitu atveju, bet įdomios Jūsų patirtys.
Žinoma gal PGT-A rekomenduotų dėl amžiaus,man 41 m., vyrui šiek tiek daugiau.
Aš turiu 2 vaikučius iš pirmos santuokos, vyras neturi.
Lollipops parašė:
Domiuosi visa IVF eiga, nes pirmas bus![]()
Kaip Jūs manote, jeigu viskas gerai eisis ir gausime tarkime 1-2 embrioniukus (5d.…
Sveika. PGTa netirtų embrionų kėlimas - aklas bandymas, dėl kurio tik gaištamas laikas ir rizikuojama susilaukti mažylio su genetine liga. Juolab, kai amžius 40+. Aišku, net ir ištyrus embrioną, po įkėlimo, jeigu užkimba, besivystant gali įvykti genetinės mutacijos, nuo to mes neapsaugoti. Aš savo patirtyje turiu du šviežius IVF įkėlimus ir du FET. Tai man šviežiuose neužkimba, o FET kimba. Manau, dėl to, kad organizmas būna aprimęs po procedūrų ir vaistų.
Jūsų atveju būčiau tik už PGTa ir įkėlimą tik FET cikle.
Ameli parašė:
Vis skaitau jūsų patirtis ir dažnai randu, kad ERA metodas nėra labai patikimas.
Po ovuliacijos 4-5 d. Blokuotam po 5 d prg vartojimo.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai