ramunele1 parašė:
Sakykit o kur jus atlikot ivf su pgd?
Stambule Memorial klinikoje.
ramunele1 parašė:
Sakykit o kur jus atlikot ivf su pgd?
Stambule Memorial klinikoje.
Lumea parašė:
butu bent savaitgalis tai greiciau tos dienos praeitu
o dbr darbe...
Oi, kaip aš Jus suprantu. Linkiu ryškėjimo
Rinski parašė:
Oi, kaip aš Jus suprantu. Linkiu ryškėjimo![]()
Vilkė. parašė:
Tai va, gavau iš R. Žiobakienės labai dviprasmišką atsakymą. Kad skambinti reikia į registratūra, jie yra dėl visko informuoti. O ji pati nedirba su ligonių kasų p…
As kai skambinau man sake kad viskas isnaudota siais metais. Reikia laukti 2018. As manau mes cia teisybes nerasime. Nenori jie tu kompensuojamu turbut. Per daug vargo, o papildomos naudos realiai jiems jokios
Lumea parašė:
As kai skambinau man sake kad viskas isnaudota siais metais. Reikia laukti 2018. As manau mes cia teisybes nerasime. Nenori jie tu kompensuojamu turbut. Per daug va…
Na taip, gal tikrai daug vargo. Gal dar po to su kažkuo atsiskaityt reikia už panaudotus pinigus. Kas žino? Gal patikrinimu nenori, gal dar ko? Nes realiai pinigus juk jie gauna, koks skirtumas iš kurio katilo?
Vilkė. parašė:
Na taip, gal tikrai daug vargo. Gal dar po to su kažkuo atsiskaityt reikia už panaudotus pinigus. Kas žino? Gal patikrinimu nenori, gal dar ko? Nes realiai pinigu…
Taip gauna. Tik is zmogaus gauti tiesiogiai kur kas paprasciau.
Lumea parašė:
Taip gauna. Tik is zmogaus gauti tiesiogiai kur kas paprasciau.
Dar pagalvojau, jie gal suinteresuoti, kad pirmą Ivf darytum už pilną kainą, o jau 2-3 tada jau įrašys į kompensuojamų eilę. Taip pinigėlių daugiau surinks. Čia tik mąstau, bet variantas galimas.....
Ir išvis, kai pagalvoji, tai kokie ten iš Tlk pinigai, 500 eur?
Visa kita juk tik vaistai, kas ne klinikai, o farmacininkams eina.
Lumea parašė:
Dar per anksti HCGsakau gal yra cia tu kurios turi patirties kaip tiksliai po ovitrelle. O gal cia visos lb kantrios
net juk ir HCG dar rodytu vaistu lik…
as jau buciau pradejus nuo kokios 9dpo tikrinus ryskeja ar blanksta ?
k220 parašė:
Aš šiandien grįžtu po įsodinimo. Viskas praėjo sklandžiai, Dr. Fodina blizgėjo (turiu patirtį su dviem daktarais per IUI, tai nepalyginsi). Viskas išaiškinta, be įt…
kad tik viskas pavyktu! O jusu pagrindine priezastis nepastojimo kokia?
Kaip Fodina uztikrinta kaip visada speju?
atrodo kartais, kad jinai uzsimerkus ir punkcija padarytu
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai