jova11 parašė:
Foliato, b6 ir b12 nenutraukt ivf metu?
Dėl vit b aš nžn, bet folatai ar folio rūgštis turi būti vartojami iki pirmo trim pabaigos. Čia vaiko tam nerviniam vamzdeliui kažkaip teigiamos įtakos turi
jova11 parašė:
Foliato, b6 ir b12 nenutraukt ivf metu?
Dėl vit b aš nžn, bet folatai ar folio rūgštis turi būti vartojami iki pirmo trim pabaigos. Čia vaiko tam nerviniam vamzdeliui kažkaip teigiamos įtakos turi
Marguerite parašė:
Del vaistu nukreipimo pirkti BAK - teisybe.. buvau net pamirsusi sita incidenta. Tuomet pamenu susimokejau kortele nepaziurejusi sumos. Paskui grizau i registratura…
Marguerite parašė:
Del vaistu nukreipimo pirkti BAK - teisybe.. buvau net pamirsusi sita incidenta. Tuomet pamenu susimokejau kortele nepaziurejusi sumos. Paskui grizau i registratura…
Nu įdomu ką jos ten "pakonsultuoja" už 45 € (parašyta pakartotinė konsultacija)
Su konsultacija vaistinėje būtų tik 100 kainavę, o sunokėjau 161
Cherie5 parašė:
o nenori nueiti i santaras pas G su tais rezultatais ir paklausti ar blogai tyrimas atliktas ar gali taip skirtis ?
As zinokit jau G klausiau del to,kai gavau pirmosios spermogramos atsakymus Santarose,kad ar gali is niekur nieko pagereti taip rezultatai.. tai jis net nepaziurejo i spermograma,net nesigylino..tik paklause manes kiek tas labai pagerejo? Sakau nuo 35 mljn visame ejak.iki 264 milijonu.. tai nusijuoke sako tai labai gerai..
As net Zivilei rasiau laiska ar taip gali buti, tai jinai pasiule jei kyla abejoniu pakartoti.Bet darant ivf kaip irgi tiriama sperma, ir irgi Zivile pasake kad vat vel normospermija, o jus pirma karta juk negalejote patiketi..reikia dziaugtis juk..
Tai nezinau,atnesus abiejus visiskai skirtingus SG tyrimus is skirtingu istaigu,ar neisvarytu manes G is kabineto
kama27 parašė:
As zinokit jau G klausiau del to,kai gavau pirmosios spermogramos atsakymus Santarose,kad ar gali is niekur nieko pagereti taip rezultatai.. tai jis net nepaziurejo…
o negali buti kad ana labe kur jus daretes blogai tiria tikrai manot cia santarai ?
Gabytė 79 parašė:
Nu įdomu ką jos ten "pakonsultuoja" už 45 € (parašyta pakartotinė konsultacija)
Na merginos as po apziuros labai liudna bet negales taikyt ilgo protokolo, nes cista atsiradus desineje kuausideje, dabar israse dufastona pagerti iki pirmadienio ale pades greiciau ta cista isvaryti ir tada pasiskbinti jai pirmadieni arba jei imciau greiciau sirgt ar tepliot is kart jai skambint jei cista bus subliyskus taikys trumpa protokola, jei teks atidet ivf. Sako su trumpu protokolu maziau sansu bet sako nieko negaliu padaryt negali su vista taikyt ilgo ptotokolo dabar
Souri parašė:
Na merginos as po apziuros labai liudna bet negales taikyt ilgo protokolo, nes cista atsiradus desineje kuausideje, dabar israse dufastona pagerti iki pirmadienio a…
Aišku liūdna bet nestresuokit, kaip sakoma viskas vyksta taip kaip turi būti ir nieko jus negalit pakeisti. Jeigu nukels ivf reiškia vaikelis renkasi sau gimimo data nes dabartinė jam turbūt netinkama
Liusyy parašė:
Aišku liūdna bet nestresuokit, kaip sakoma viskas vyksta taip kaip turi būti ir nieko jus negalit pakeisti. Jeigu nukels ivf reiškia vaikelis renkasi sau gimimo dat…
Buciau vietoje nesukciau galvos, o dabar vis ne bos is darbo issiprasiau menesiui, nes siaip niekas neduoda tiek atostogu. Tai kaxin ar mane beisleis antra kart sakys tau problemos ir problemos
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai