Sveikos,
Nebežinau ka daryt,gavau patarima kreiptis cia. Gal sulauksiu geru patarimu..
Nuo pradziu:gimem 01 08, 35 savaiciu. Po gimdymo maziukas iskart buvo isveztas stebejimui,ant krutines niekas neuzdejo. Pirma para buvo atskirai nuo manes,maitinamas buvo misiniu. Tada buvo atiduotas jau man,ir pradejome maitintis is kruties,jei taip galima pavadint. Mazylis greitai uzmigdavo,patraukes vos 5 min,per kurias,aisku,pritraukdavo kelis lasus gal. Zadink nezadines,ko nedarem,miega. Tuo isitikino ir sesutes. Gryzom namo,vis dar entuziastingai siulau krutine,bet istorija ta pati-greit uzmiegam, nes matyt pavargsta traukt tusciai. Taip,naktim jis atbunda,nori dazniau "kabeti" ant krutines,bet patraukes uzmiega,o kai bandau istraukti kruti-nepatenkintas,asaros. Toks jausmas,kad krutine tik kaip raminimo budas,bet ne maitinimasis.Stebiu slapinimasi,kuris daznas,bet svorio vaikas nepriauga,vos keliasdesimt gr per 2sav. Man panika ir kazkoks savivertes sumazejimas, vaikstau ir verkiu. Pientraukiu namie 3-rankiniai ir elektrinis,bet nieko nenusitraukiu,vos 20ml,ir suvokiu,kad vaika marinu badu. Aplinkiniai siulo damaitint misinuku,as laikausi,bet galu gale paluztu. Pradejom duot mano nutraukto pieno,kiek jo nusitraukia,plius misinuko. Vaikas pradejo ramiai miegot,augt svoris. Pieno pamazu daugeja,dabar per para jis gauna ~60% mano pieno,likusi dalis-misinukas. Tik pradejo koetet viduriai-stena iki pamelynavimo,inkscia,lb gaila maziuko,tai pakeitem misinuka,bet dar davem tik pora kartu. Vel esu giliuose apmastymuose,taip norisi ir paciai maitint,is kruties,ir kad to pieno uztektu. Bet kaip?? Kad jis netraukia normaliai,nuo pat pradziu
to pieno tikrai jam nepakankamai.. Pientraukis irgi uzkniso,bet as nebezinau ka geriau pasirinkt,ir kaip viska padaryt. O gal tikrai ne visom lemta turet to pieno? Mano mama,mociute,pusseseres,niekas nemaitino MP,nes sake neturejo pieno. Nezinau,atrodo uzsivedu,o kai vaikas uzmiega ant krutines po 5min,alkanas,nusvyra rankos. Bsisu kad isseks. Kai nepailsiu,irgi pastebejau kad zymiai maziau nusitraukia pieno. Juk ne man vienai tas itakoja? Istorija ilga,bet nezinau kaip teisingai izengt i ta kelia. O tarkim pamsitinus krutim,ar verta nusitraukt likuti puentraukiu? Ar tegu viskas ten lieka?maitint krutimi labai noriu,nuostabus jausmas,bet vaiko sveikata man svarbiau,jei jis bus nedavalges taip maitindamasis.. Gal jis tiesiog per silpnas traukt,greit pavargsta ir uzmiega