Aš_Giedrė parašė:
Kaip numalšinti danties skausmą??ką galėčiau išgert?
Paracetamoli ar ibuprofena iki 1200 stiprumo per para
Aš_Giedrė parašė:
Kaip numalšinti danties skausmą??ką galėčiau išgert?
Paracetamoli ar ibuprofena iki 1200 stiprumo per para
Sveikos as su klausimu
Dukriukas susirgo bronhitu,atsidurem ligonineje..pastate mazylei lasaline leis 300ml fiziologiniu skysciu..
pastebejau kad pastatcius lasaline,blogiau valgo..
nebenori tai daznai zysti...
beveik visa laika miega..zadinu siulau ji patraukia kazkiek ir uzmiega
iki to valge gerai,daznai
Sakykit ar nesumazes pieno???nuo tos lasalines,ar itakos nedaro?Kaip suprantu viena diena ja pastate...nors reikalo tikrai nebuvo
Patarkit ka daryt?nusitraukinet piena???? jauiu kad pieno tikrai sumazejo ,nes ir pati dar sergu..smarkiau..tai gal tikrai jai nesinori zysti,iki ligonines valge gerai
Mila_ parašė:
Kuri įžeidė? Ne vietoj pasisakėt,ko tikitės, palaikymo liaupsių kad nieko tokio čia nenutiks nuo vienos taurelės? Ne čia pataikėt ir užuojautos nebus :bigwink:…
As prisiklausiau ir daugiau nesamoniu, kad kazkam pries 20 metu dave gimdyme isgert brendziuko vienoj narkozes...nu patyliu as iprastai, mandagiai. Nu bet jei jum noris gert - gerkit ir uzrarimo cia neieskokit, as pasiilgstu nebent skonio, tai tam yra nealk. ir kaina niekuo lb nesiskirua, o jei jus pasiilgstat laipsniu, tai jau jusu reikalas
Katiara parašė:
Ibuprofeno iki 1200 mg per parą galite gerti
bet neturiu pientraukio netraukem nei kart pieno
tai cia nieko neturiu
Laba vakarą,
As su klausimu: kūdikiui savaite, o speneliai nugrauzti ir baisiai skauda maitinant. Stengiuosi duoti krūtį taisyklingai, gal nepavyksta, negaliu suprasti. PatArkit, kur man kreiptis pagalbos, ar laukti, kol speneliai patys uzgys. Ačiū
P.s. Juokinga, kad maitinu jau ketvirta kūdikį, su trim buvo viskas tvarkoj, bet praėjo desimt metų, gal del didelio tarpo viskas kaip su pirmu.
Karallaite parašė:
bet neturiu pientraukio netraukem nei kart pienotai cia nieko neturiu
O rankomis nusitraukti nepavyksta? Jei kūdikis nežinda jums reikia stimuliuoti krūtis.
Agape_ parašė:
Laba vakarą,
As su klausimu: kūdikiui savaite, o speneliai nugrauzti ir baisiai skauda maitinan…
Bandykit susirasti žindymo konsultantę savo mieste. Iš kokio jųs miesto? Gal kuri mamytė patars su kuo susisiekti. O šiaip kol neišmoks taisyklingai apžioti tol žaizdelės negis, tai teikėtų žondymo metu taisyti nors ir 100 kartų. Liežuvio pasaitėlis neprisegtas?
Karallaite parašė:
Sveikos as su klausimu
O prie ko sergant bronchitu statoma lasaline? Kaip gydytojai tai paaiskina?? Smalsu nes gulejau su maziuke del panasios ligos.. Mums to nesiule, bet ne duok Dieve, jei vel kazkas, noris but pasikauscius ivairiom patirtim..
Karallaite parašė:
Sveikos as su klausimu
Mano dama ir nevalge biski ligonineje, buvom be pientraukio, tai as tiesiog tiesiai is krutines traukiau i sauksteli ir iskart girdziau, vel traukiu i sauksteli, vel girdau.. Tik tiek kad mano zuikis tik menesio buvo, paguldyta ir gulejo.. Jusu jau didesnis vaikutis..
Katiara parašė:
O rankomis nusitraukti nepavyksta? Jei kūdikis nežinda jums reikia stimuliuoti krūtis.
As is Vilniaus. Gal tikrai kas patartų kokia gera zindymo konsultante? Su pasaiteliu lyg tai viskas ok
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai