sauluzytee parašė:
Bet yra nemazai moteru, kuriom priespienis bega dar gerokai iki gimdymo...nepasisalinus iki galo placenta GALI BUTI priezastis sunkiau pienukui rastis
![]()
Tai taip taip, as jau i prieki iskarto apie pienuka galvojau
sauluzytee parašė:
Bet yra nemazai moteru, kuriom priespienis bega dar gerokai iki gimdymo...nepasisalinus iki galo placenta GALI BUTI priezastis sunkiau pienukui rastis
![]()
Tai taip taip, as jau i prieki iskarto apie pienuka galvojau
Vaida Kal. parašė:
Mamos, padekit suprast. Maitininu tik mp. Daznai. Pastarasiais dvi savaites diena kas valanda tikrai. Tai karsciai - suprantama. Migdosi vel prie papulio. Besimigdy…
Neduokit spenelio čiulpt. Vaiką prie savęs spauskite, kad nenuslystų nuo krūties. O jei jau kaip čiulptuką ima naudoti, tai geriau ir nebeduoti. Aš manau, kad normalu, kad vaikas taip elgiasi. Aš taip pat ištraukiu. Ir dar pavojinga traukti, nes traukiant per miegus išvis su dantimis kartais bando pagauti
Juste03 parašė:
Sveiki. Noreciau paklausti. Mazylis skaudžiai zindo. Kaip padaryti kad jis labiau prasiziotu. Ar čia taip pirma mėn ir bus?
Ne ne. Jūs jį turite išmokyti išsižioti. Jei jis ima krūtį neišsižiojęs plačiai, tai negerai paima ir todėl skauda. Aš naudojau braukimą speneliu vaikui per nosį iki smakriuko ir atgal, tada išsižioja, kaip paukščiukas ir kišdavau, taip pat delniuką padraskyti, tada išsižioja, arba pasmakrę paspausti. Šiuos du būdus rečiau naudojau. Vėliau jau tų būdų nebereikia - pas plačiai žiojasi net per miegus
youngmom parašė:
Sveikos,kaip padedat atsirugti mazyliui? As nesioju stacia ,bet del pilvo putimo pradeda raitytis ir nevisados pavyksta panesiot ilgiau. Kaip dar galima padeti atsi…
Ant peties dėdavau. Žindymo eigoje galima kelis kartus atrūginti. O jūs dar simetigasto kokio duokite ir gerųjų bakterijų
Audrelija parašė:
Sveikos mamytes, labai reikia žindymo konsultantės į namus Vilniuje kontaktų, gal turite? Dega papuliai, verkiam kartu su mažyle, nesigauna paduoti tinkamai speneli…
Dėl konsultantės gal kas kitos patars, o dėl įditempimo, tai šildykite krūtį prieš žindymą ir truputį nuspauskite pieno prieš žindymą arba karštas dušas ir pats išbėgs. Nes matau jums dabar pirmos dienos. Matyt dabar atsirado pienelis ir krūtys kaip krepšinio kamuoliai - sunku vaikui apžioti.
SaVil parašė:
Sveikos, reikia jusu pagalbos..
vakar gime mano pirmagimis sunus![]()
Priešpienis išsispaudžia spenelį spaudžiant. O tai akušerės negali parodyti? Nepergyvenkit - vaikelis ką tik iš jūsų pilvelio. Ten jis per virkštelę ohoho kiek medžiagų gavo ir turi rezervo tikrai.
peper parašė:
sveikos noriu patarimo mano dukra pradejo ilgai nakti miegoti pirma po 5 val dabar net 8~9 nu ir nepabunda pavalgyti. klausimas ar man kelti ja? ar paciai nusitrauk…
Jau tokio amžiaus vaikas, kad pienukas tikrai nedings, bet tai sakyčiau ilgokai tokiam vaikui 8-9val miegoti. 6 val tikrai normalu. O dabar jums reikia sisikus skaičiuoti vaiko, kad žinoti ką daryti, ir svorio augimą vertinti.
Mavitidi parašė:
Gal kas paaiskins"priciom"ta placenta? As Susidomejau, nes su 1 vaiku iskart pieno atsirado daug beproto,po 3d.turejau operacija,buvo likes didelis gabalas placenta…
Placenta gamina progesteroną, o progesteronas pieneliui ne draugas. Jei lieka placentos, tai pirno fabrikėlus sunkiai kuriasi
LaMona parašė:
Jau tokio amžiaus vaikas, kad pienukas tikrai nedings, bet tai sakyčiau ilgokai tokiam vaikui 8-9val miegoti. 6 val tikrai normalu. O dabar jums reikia sisikus skai…
aciu sysiu lyg visad normaliai na ziuresiu
bet vistik toks karstis visi prakaituojam ir maziau slapinames tai net nzn ar rodiklis bus mes tropikuose rodos gyvenam dregna karsta...
LaMona parašė:
Dėl konsultantės gal kas kitos patars, o dėl įditempimo, tai šildykite krūtį prieš žindymą ir truputį nuspauskite pieno prieš žindymą arba karštas dušas ir pats išb…
Ačiū už patarimus. Lyg ir po truputį atsigauna krūtinė. Dušas ir kopūstai - mano geriausi draugai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai