EGEG parašė:
Ar galit "išversti" kas yra AD?ačiū!
Atopinis Dermatitas.
Vienas dažniausiai nėščiosioms užduodamų klausimų – ar jos ketina kūdikį žindyti. Kūdikio maitinimas krūtimi yra prigimtinis ir natūralus. Skaityti
visą straipsnįEGEG parašė:
Ar galit "išversti" kas yra AD?ačiū!
Atopinis Dermatitas.
laukų vėjas parašė:
Jei norite paskatinti gamybą, reikia kuo daugiau duoti vaikui žįsti, ne tik naktį, bet ir dieną, nesvarbu, ar "skudurai" ar dar kas, nes pienukas gaminasi ir žindym…
Taip ir duodu vos tik kas iskart (.) burnon🙂 man tik naktis neramina nes tokiu ilgu tarpu diena mazai buna ir jei nusitraukiu tai jai per mazai gaunas, turiu duot dar kita tada🤦♀️ o tada pilvo putimas atsiranda,kazkoks uzburtas ratas🤷♀️
Mettija parašė:
Taip ir duodu vos tik kas iskart (.) burnon🙂 man tik naktis neramina nes tokiu ilgu tarpu diena mazai buna ir jei nusitraukiu tai jai per mazai gaunas, turiu duot d…
O dėl ko traukiat?
Laura86S parašė:
O dėl ko traukiat?
Buna pilnos ir guzuotos, tada srove labai stipri, kai pasileidzia pienas ir mazoji springsta, tai nutraukiu vos kad galetu paimt speneli ir tada kai girdziu kad nesusitvarko istraukiu ir palaukiu kol susinormalizuos tekme. Jei nutraukt iki normalios krutines tada mazoji zirzia,sukalioja galva, tampo speneli
Mazutaite parašė:
As gal tik vienu momentu pasidalinsiu, kad man isvis nieko su pientraukiu nepavykdavo, labai letai ir ilgai reikedavo trauktis, tai praktiskai nusiteikiau, kad teks…
Ech tikiuosi ir mums viskas pagerės
tik sakau su tokiu valgymu kada sportuoti, kada ant pilvuko guldyt 🤷🏼♀️
Oj aš ir ištisai tą papulį jam kišu ir kišu. Tik verkt pradeda, papulis, daugiau seilėjas papulis, kumštį čiulpia papulis.
Naktį, skaičiuojant nuo kokios 19:30 iki 8val gaunasi, kad žindo 4ias valandas, pertraukos retai gaunasi 3h.
Ir vis tiek svoris sunkiai auga, pampiai pustuščiai. Va pvz 19val keičiam pampį ir galiu iki 8 ryto jo nekeist, nes būna koks vienas, du sysiai, kurie net 50g nesveria :/
Pasimetus labai esu... ir nuo viso to ta galva turbūt dar labiau blokuojasi ir nepadeda pieno gamybai...
EGEG parašė:
Gal galite priminti kokius vaistus galima vartoti nuo galvos skausmo žindant? Iš anksto dėkoju
Ibuprofena, paracetamoli galima
Gal turesit kokiu minciu, nes jau esu nevilty. Abi krutys kraujuoja, todel vaikutis kai zinda pritraukia kraujo ir po to juo atpilineja ir kakis juodas. Buvo net klinikose kai gausiai atpyle krauju. Buvau issikvietus zindymo konsultante, sake lyg pasaitelis priauges, bet del sitos bedos laika gavom tik uz 3 savaiciu. Parode kaip teisingai iduoti kruti kad kuo maziau traumuotusi speneliai. Bandau kiek pavyksta. Bet kolkas niekas nesikeicia. Gal kuri turejot panasia patirti, kaip viskas baigesi? Nes jau kyla minciu nutraukt maitinima, bet piena turiu daug tai ir gaila. Ir baisu ziuret i tuos kraujus, nors sake kad vaikui tai kraujas nekenkia. Esu pasimetus...
viktorija1005 parašė:
Gal galetumet parasyti kokius vaistus galima vartoti persalimui gydyti? Sloga,gerkle,bendras silpnumas.
Arbatos, jūros vanduo, isla
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai