IevaVa parašė:
O galima duoti tik virinto vandens ar ir arbatų, pvz.kmynų?![]()
Esu davusi kmynu arbatos gydytojos nurodymu, bet jau buvo apie 7 men 🤔
Vienas dažniausiai nėščiosioms užduodamų klausimų – ar jos ketina kūdikį žindyti. Kūdikio maitinimas krūtimi yra prigimtinis ir natūralus. Skaityti
visą straipsnįIevaVa parašė:
O galima duoti tik virinto vandens ar ir arbatų, pvz.kmynų?![]()
Nepasimetusi parašė:
Tai duosiu tada tik vandens kurį laiką. Ačiū.
Nepasimetusi parašė:
Man irgi labai aktualu! O kaip migdot dabar, atsigulat ir duodat mp? Koks vaiko amzius?
Vaikui 11mėn, dabar migdomės taip,atsigulam,pavalgo gulėdamas ir užmiega🤔
Nepasimetusi parašė:
O jus dabar taip ir migdot vertikaliai linguojant?![]()
Mano pirmagime iki metų uzmigdavo prie krūties valgydama, paskui kažkaip viskas savaime įvyko, atsisakė krūties ir migdydavosi su soskyte gulėdama pati.
SupSup parašė:
Sveiki,tos kurios maitinat maitinot mp ir dienos miegui vaikas migdydavosi tik prie krūtinės,kaip perėjot prie užmigimo be krūtinės?kokie ritualai pasidarė,kas pade…
Praktiskai neisbandziau, bet klausiausi seminaro, kuriame patare neleisti vaikui imigti su krutine, tai pvz zinda iprastai jau imigineja istraukti kruti, su pirstu svelniai prispausti smakra, kad nurimtu zindimo refleksas ir paglostant ar kokiu kitu priimtinu budu padeti vaikui imigti, jei pradeda verkti duoti kruti ir vel viskas is pradziu. Kai pavyksta berods 4 vakarus istraukt kruti iki imingant vaikui vis didinti laiko tarpa. Pvz kai jau pradeda migdytis istraukt, dar po 4 dienu, kai tik lovoj pazinda istraukt ir t.t. Kol galiausiai scenarijus butu toks, kad vaikas pavalgo is kruties, aprengiam pizama, paguldom i lovele ir uzmiega salia pabunant ir paglostant ar padainuojant 😁
Bajorina parašė:
Praktiskai neisbandziau, bet klausiausi seminaro, kuriame patare neleisti vaikui imigti su krutine, tai pvz zinda iprastai jau imigineja istraukti kruti, su pirstu …
Na jau tos teorijos atrodo tokios paprastos, bet realybėje daznai viskas būna visai kitaip
Mamytės, patarkit kas gali būti. Jau beveik antras mėnuo, kai maitinu krūtimi. Tačiau mažylis dažnai ima tampyti ją, spjauna vėl ima, lyg žaisdamas, bet kartais net iki ašarų. Būna patampo, nurimsta ir toliau valgo. Kas galėtų būti? Gal mažai jam pieno ar sunku traukti? Po tokių tampymų skauda spenelius, o ir žinda jis ilgai (30-40 min).
Sandrute111 parašė:
Mamytės, patarkit kas gali būti. Jau beveik antras mėnuo, kai maitinu krūtimi. Tačiau mažylis dažnai ima tampyti ją, spjauna vėl ima, lyg žaisdamas, bet kartais net…
Agimo šuolis gali būti, krūties streikas gali būti.. Bandykit keisti pozą, maitinti vaikštant ar ant gimnastinio kamuolio šokinėjant, gal white noise pagelbės, ieškokit kas tinka mažiui
o toks elgesys būna daugumai leliukų
paulinaN parašė:
Labas rytas, noreciau paklausti, ar neper retai buna valgymas 5sav kudikiui?
Nakti pradejom valgyti 2 val ir vel kelesi 7 ryte, dabar vel atsikele 10:30.
Kiekvienas vaikas skirtingas: vienas valgo dažnai, bet po mažai, kitas kaip tik retai, best didesniais kiekiais. Jeigu pirmą mėnesį gerai priaugo svorio, o per parą bent 6 kartus pasišlapina, tai pavalgo pakankamai. Galit džiaugtis, kad ir jums yra kada pamiegoti. 🙂
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai