astulkaJ parašė:
Sveiki, gal kas galit pasakyti ar galima zindant, gydytis lazeriu arba IPS (intensyvia pulsine sviesa) kapiliarus?
Galima
astulkaJ parašė:
Sveiki, gal kas galit pasakyti ar galima zindant, gydytis lazeriu arba IPS (intensyvia pulsine sviesa) kapiliarus?
Galima
shenon parašė:
Lactivist, o ar galima sportuoti (aerobika) zindant?
Nepersistengiant, kodel gi ne? Svarbu neperlenkti lazdos
Lactivist parašė:
Nepersistengiant, kodel gi ne? Svarbu neperlenkti lazdos![]()
aciu
Adele parašė:
Mamytes!
Jau dvi savaites kai mano mazylis nakti keliasi kas valanda laiko valgyti,nesuprantu,ar jam pienuko truksta,ar kas jam yra? nes per pusantro menesio priaugo tik 500gr... vaikstau jau kaip zmobis nezinau nei ka galvoti... Diena reciau valgo biski..
Pries tai jau du menesius nuo 9 vakaro iki 6 ryto ismiegodavo nesikeles..
Pas mane panasi situacija, o ir vaikai mudvien vieno amziaus
diena valgo kas valanda, naktim buvo isistaise valgyt kas dvi valandas, dabar vel ilgiau naktim miega, bet pieno nedaugeja
as dar misinuko karta i diena duodu, jau zadejau nutraukt, bet kai pradejo tiek daznai valgyt, tai pienui krize
ir mazius piktas, neramus, pastoviai iesko valgyt, bet kakina daug,
juockena parašė:
Pas mane panasi situacija, o ir vaikai mudvien vieno amziausdiena valgo kas valanda, naktim buvo isistaise valgyt kas dvi valandas, dabar vel ilgiau naktim miega, bet pieno nedaugeja
as dar misinuko karta i diena duodu, jau zadejau nutraukt, bet kai pradejo tiek daznai valgyt, tai pienui krize
jei ir toliau duosit misinuko, tai pieno vis mazes... Geriau dazniau duokit papuka, nors ir Jusu manymu jis yra tuscias
juockena parašė:
Pas mane panasi situacija, o ir vaikai mudvien vieno amziausdiena valgo kas valanda, naktim buvo isistaise valgyt kas dvi valandas, dabar vel ilgiau naktim miega, bet pieno nedaugeja
Jei daug kakoja, gali būt rami - maisto mažiukui netrūksta
Galbūt yra kitokios neramumo priežastys... Dabar tavo mažiukui trys mėn, jis darosi aktyvesnis, labiau reaguoja į aplinką, patiria daug įspūdžių. Jam reikia mamytės artumo ir krūties, kad viskas "susigulėtų". Maniškis irgi lygiai taip pat elgėsi. Tiesiog tokie tie vaikai - vieni ramesni, kiti aktyvesni... Kiek pastebiu tai tie aktyvuoliai labiau mėgsta ant krūties pakabot
juockena parašė:
dabar vel ilgiau naktim miega, bet pieno nedaugeja![]()
O kaip turetu daugeti pienuko, jei vaikelis...miega? Tik daznas glaudimas prie kruties SKATINA pienuko gamyba, ypac nakties metu (naktinis ir rytinis pienukas yra riebiausias).
Taippat ir duodant misinio Mamos Pienuko kiekis MAZINAMAS!
Visu pirma paslepti misinius kuo giliau! Kaip jau esu minejusi, net viena misinio doze keicia zarnyno mikroflora sava linkme, deja ne tokia gera kaip tu vaikuciu, kurie gauna tik MP... O sveikam organizmo formavimuisi itin svarbi zarnyno mikroflora.
Galiausiai - nebutinai vaikelio irzlumas rodo, jog jam truksta pienuko...
Ar miegat kartu? Ar mazylis daug laiko leidzia prie mamytes kruties? Ar naudojat ciulptuka?
Taippat noriu priminti, kad jus kaip tik isgyvenate ta laikotarpi (~9-12 savaiciu), kai vaikelis verkia daugiausiai! Nuo mazdaug 12 savaites situacija turetu keistis.
Trumpai - kuo daugiau glausit mazyli prie kruties (nebutinai pavalgymui, nuraminimui taippat!!), kjuo daugiau meiles ir artumo jam suteiksit, tuo ramesnis ir laimingesnis vaikelis bus. O ir mama, tuo paciu!
shenon parašė:
jei ir toliau duosit misinuko, tai pieno vis mazes... Geriau dazniau duokit papuka, nors ir Jusu manymu jis yra tuscias![]()
Misinuko gaudavo tris kart per diena, bet susimazinau iki vieno karto, ir noreciau nutraukti, tai ziuresim, kaip cia gausis, nes nuo mano pieno svoris nelabai auga maziui
juockena parašė:
Misinuko gaudavo tris kart per diena, bet susimazinau iki vieno karto, ir noreciau nutraukti, tai ziuresim, kaip cia gausis, nes nuo mano pieno svoris nelabai auga maziui
Mazinti reiketu po 50 ml per para, kol visai atsisakysit
Ne svoryje vaiko sveikata!
Linkiu stiprybes
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai