Amadra parašė:
Cia ta pati nare “rozytea”, kur vieno kambario nuosavame/mamos pirktame bute gyveno, tik nick'a pasikeitus. Atomazga liudna, bet gal net abiem vaikiukam taip tik ge…
Tiksliai. Ir galvoju, kad nepamenu. Čia karma greičiau šovė atgal...
Amadra parašė:
Cia ta pati nare “rozytea”, kur vieno kambario nuosavame/mamos pirktame bute gyveno, tik nick'a pasikeitus. Atomazga liudna, bet gal net abiem vaikiukam taip tik ge…
Tiksliai. Ir galvoju, kad nepamenu. Čia karma greičiau šovė atgal...
Sveikos,paveluotai,bet manau,kad kazkas vistiek skaitys sita tema. Jei negali priimti vyro vaiku - geriau skirtis. Sakau is patirties. Pati gyvenau su vyru 5 metus, kuris turejo vaiku is ankstesnes santuokos. Butent del to ir issiskyriau. Pirmus du metus buvo viskas gerai. Bet po to man vaikai tiesiog " trukdyt" pradejo. Tai labai apsunkino santykius...labai...nutariau skirtis ir tai vienas geriausiu mano sprendimu buvo. Nezinau kaip man taip apsiverte viskas,bet butent iki to vaiko as ziauriai megau vaikus. Esu jaunystej savanoriavus vaiku namuose. Nu tikrai mylejau. Bet vyro vaiko ne. Pirmus du metus stengiausi slifuotis. Priprasti. Bet man tiesiog neisejo. Viskas ka maciau tuose santykiuose,tai pastoviai rekianti vaika, baisiai nesvarius namus po vaiko apsilankymo,bemieges naktis po vaiko nakvyniu ir tiek. Ir tuo momentu supratau,kad nebegaliu taip,nes man stogas vaziavo, jam vaziavo stogas,nes man vaziavo stogas ir visi nelaimingi. Bet butent po tu santykiu as pradejau vaiku nemegti.....
Laurutas parašė:
Sveikos,paveluotai,bet manau,kad kazkas vistiek skaitys sita tema. Jei negali priimti vyro vaiku - geriau skirtis. Sakau is patirties. Pati gyvenau su vyru 5 metus,…
Bet nu vaikai tokie yra, tas vaikas visiskai normaliai elgesi
Ir taip, tevai buna labai pavarge, bet nu toks ir yra gyvenimas turint vaiku
Ir jie galu gale vistiek yra nuostabus
Jus tiesiog nepriemet jo ir turejot per didelius lukescius
Laurutas parašė:
Sveikos,paveluotai,bet manau,kad kazkas vistiek skaitys sita tema. Jei negali priimti vyro vaiku - geriau skirtis. Sakau is patirties. Pati gyvenau su vyru 5 metus,…
Man tai atrodo labai tinkamai pasielgėt.Toks variantas yra kur kas geriau, nei, kad kai moteris nepriima vaiko, vėliau ir tėvas nuteikinejamas, keliami ultimatumai, kad vaiko nesivestu į namus ir pan. Tikriausiai čia tik du variantai, arba priimi vaiką ir gyveni laimingai, o jei negali priimti paleisti ta žmogų.
12karox1231 parašė:
Man tai atrodo labai tinkamai pasielgėt.Toks variantas yra kur kas geriau, nei, kad kai moteris nepriima vaiko, vėliau ir tėvas nuteikinejamas, keliami ultimatumai,…
Taip. Arba priemi,arba ne. Nes nepriemus psichologiskai labai sunku. O man priimt sprendima toki is pradziu aisku,kad labai sunku buvo,bet galiausiai priemiau,nes supratau,kad viskas. Mane tiesiog viskas erzino. Viska darydavau,kad tik nereiktu salia to vaiko but. Ten jau iki labai ekstremalaus lygio situacija pasisuko..kodel taip apsiverte viskas,man sunku vis dar paaiskint. Nes pirmus kelis metus as tiesiog dariau viska,kad tas vaikas salia butu kuo dazniau....
Gal teisybe,kad lukesciai per dideli buvo. Tiesiog mane nervino vaiko auklejimas,as vis galvodavau," jau jei as buciau mama,nu mano vaikas taip nesielgtu" ir va panasus dalykai
Laurutas parašė:
Taip. Arba priemi,arba ne. Nes nepriemus psichologiskai labai sunku. O man priimt sprendima toki is pradziu aisku,kad labai sunku buvo,bet galiausiai priemiau,nes s…
Mes visada į svetimus vaikus žiūrint galvojam, kad jau 'mano vaikas taip nedarytų', 'aš auklėčiau visi kitaip'. Paprastai taip galvojam iki kol pačios susilaukiam vaikų ir tada cackinames su savaisiais 😄
Laurutas parašė:
Taip. Arba priemi,arba ne. Nes nepriemus psichologiskai labai sunku. O man priimt sprendima toki is pradziu aisku,kad labai sunku buvo,bet galiausiai priemiau,nes s…
Turėjote per didelius lūkesčius ir tiek. Ir stogai kartais su vaikas čiuožia, ir atčiuožia paskui atgal. Ir nemigos būna pastovios kol mažas. Visą tai normalu ir visi tėvai tai praeina. Ar reikėjo dėl to skirtis sunku pasakyti. Nes jei planuosite ateityje vaikus, vistiek eisite tuo pačiu keliu pati. Ir nebus to "aš jau taip nedaryčiau". Nebent į savą vaiką kitaip žiūrėsit ar su laiku kitaip reaguosite pati.
Laurute90 parašė:
Turėjote per didelius lūkesčius ir tiek. Ir stogai kartais su vaikas čiuožia, ir atčiuožia paskui atgal. Ir nemigos būna pastovios kol mažas. Visą tai normalu ir vi…
Va cia ir visa esme. Nuo paauglystes galvojau,kad noriu vaiku. Visad norejau. Visad mylejau. Ir nezinau kas atsitiko,bet butent po savo buvusio vyro vaiko pasakiau,kad vaiku nebenoriu ir tikrai neturesiu....
Bet sakau,pirmi keli metai buvo puikus. Mylejau kaip sava. Rupinausi,keldavausi nakti. Zaizdavau.ruosdavau maista. Savo noru viska dariau. Vis prasydavau,kad ta vaika atsiveztu pas mus. Ir kazkas nutiko...kad man tas vaikas trukdyt pradejo. As galvoju,gal pamaciau ta tikraji gyvenima su vaikais,nu kad ne viskas taip toj motinystej grazu buna visada....tai as atsimenu stengdavausi daryt viska,kad nebut salia vaiko. Susiplanuodacau kazka ar dirbdavau. Negaledavau net prie vieno stalo valgyti. Mane erzindavo grynai viskas. Del to manau,kad tai labai geras sprendimas. Nes pajauciau palengvejima,namai idealiai svarus,jokiu riksmu. Ir taip pat jiems geriau. Mano buves vyras nusipelne manau moters,kuri myles jo vaika
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai