Geguze1 parašė:
Sveikos,
Ne. Klausiau gydytojos ar nereikia mano vyrui pasitikrinti, tai ji sakė, kad ne. Nors, kai čia pasiskaitinėju, tai manau, kad jam reikia pasitikrinti.
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįGeguze1 parašė:
Sveikos,
Ne. Klausiau gydytojos ar nereikia mano vyrui pasitikrinti, tai ji sakė, kad ne. Nors, kai čia pasiskaitinėju, tai manau, kad jam reikia pasitikrinti.
Geguze1 parašė:
Sveiki,
As matau logika tame, kad lytiskai santykiaujat virusas nuolatos perduodamas viena…
Virusą jūs jau turite, tai nebūna jokio "pakartotinio" užsikrėtimo. Jis arba aktyvus, arba "miega", priklausomai nuo jūsų organizmo.
nikulyta12 parašė:
Sveikos, man aptiktas 16,18,33,45 ir 58 zpv genotipai, tai cia kaip suprantu yra labai blogai jei visi vienu metu aptikti?
Dabar turite išsiaiškinti kokius pakitimus jie jums sukėlė
Emma parašė:
Virusą jūs jau turite, tai nebūna jokio "pakartotinio" užsikrėtimo. Jis arba aktyvus, arba "miega", priklausomai nuo jūsų organizmo.
O jeigu "miega", tai tyrimas būna neigiamas?
Geguze1 parašė:
O jeigu "miega", tai tyrimas būna neigiamas?![]()
Neigiamas. Man jau 6m po konizacijos, atsakymai geri ir žpv nerasta. Bet niekada nežinau, kada viskas gali pasikeisti.
uzsispyrus parašė:
Visiškai nieko nejauti, darė man su pilna narkoze 😉 8h pakvietė į operacinę, kol dokumentus pasirašiau, kol nuėjau, ko paruošė gal 15min praėjo 😉 Tada suleido vaist…
Sveika! Na va ryt man operacija. Norėjau pasiklausti po operacijos , po kiek laiko išleidžia namo?
šalins pakitimus su elektr.kilpa
MMAŽŽĖ parašė:
Sveika! Na va ryt man operacija. Norėjau pasiklausti po operacijos , po kiek laiko išleidžia namo?šalins pakitimus su elektr.kilpa
Tą pačią dieną, po kelių valandų.
Sveikos
30-ies metų tikrinausi pagal programą dėl gimdos vėžio. Tepinėlį paėmus rado 16ir 18 kiek pamenu. Buvo kolposkopija ,buvo ir biopsija. Pasiskiepijau skiepu , vartojau papilocare gelį, bent kelias dėžutes subpertraukom.tada dar profilaktiškai. Prieš metus dariausi pakartotinį tyrimą ir nieko nerado.praėjus trims metams vėl pasidariau ir rado pakitimų. Užsiregistravau kolposkopijai ,laukiubeilėje.Bijau ... Nejaugi taip bus reguliariai , kas keli metai ? Ar geriau išsioperuoti gimdą ir ramu ? Gimdyti nebeplanuoju , jau trys gimdymai buvo. Ar galėjo palartotinai užnešti vyro gal kokie nukrypimai ?
Pasidalinkit patirtimi 🙏
Lauris parašė:
Sveikos
30-ies metų tikrinausi pagal programą dėl gimdos vėžio. Tepinėlį paėmus rado 16ir …
Baikit jūs su tais "pakartotinais" užsikrėtimais
taip negali nutikti, nes virusą jūs jau turite. Jis niekada niekur nebedings. Nusilpus imuninei, tiesiog gali suaktyvėti. Operuoja ne gimdą, o gimdos kaklelį. Ramu nei vienai nebebus niekada. Visos susidūrusios su Žpv virusu, visą likusį gyvenimą turime tirtis reguliariai. Sekite gydytojo rekomendacijas.
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai