uzsispyrus parašė:
Žpv visam gyvenimui, tik būna kad jis arba aktyvus arba "miega"![]()
Jei yra pakitimų, priklauso kokio jie lygio, vienus organizmas pats "pagydo", kiti…
Ar labai skausminga konizacija?
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįuzsispyrus parašė:
Žpv visam gyvenimui, tik būna kad jis arba aktyvus arba "miega"![]()
Jei yra pakitimų, priklauso kokio jie lygio, vienus organizmas pats "pagydo", kiti…
MMAŽŽĖ parašė:
Man irgi yra pakitimai žymus , tik šiandien pajėmė juos ištirimui . Tai bus matyt kaip čia toliau gydys.. bet kaip suprantu gali įsivystyt vėžys? Baisu pagalvoti.…
Ačiū ❤️
Man neėmė biopsijos su žymuais pakitimais, iškart konizacija ir iš to ką pašalino ims biopsiją 😉 Bet pas mane ir rizika didesnė, 16 tipas 😉
Rytoj savaitė jau bus po, tai realiai galėčiau jau maratoną bėgt 😅 Nu bet negalima dar 😊
Man sakė po 3sav po truputį į ritmą galiu grįžt, tai kaip tik turėtų gautis po mmm jei jos neišsibalancavo 😵💫😉
MMAŽŽĖ parašė:
Visiškai nieko nejauti, darė man su pilna narkoze 😉 8h pakvietė į operacinę, kol dokumentus pasirašiau, kol nuėjau, ko paruošė gal 15min praėjo 😉 Tada suleido vaistų, atsijungiau ir 8:29 jau palatoj pažadino 😁
Kol neužmiegi nieko nedaro, tai kaip nieko nebuvę 😉👌🏻
uzsispyrus parašė:
Visiškai nieko nejauti, darė man su pilna narkoze 😉 8h pakvietė į operacinę, kol dokumentus pasirašiau, kol nuėjau, ko paruošė gal 15min praėjo 😉 Tada suleido vaist…
Supratau. Na sėkmės. O ka daktarai daugiau pasakoja apie tai? Ar padės sustabdyti tai? Visai neišnyks kiek suprantu?
MMAŽŽĖ parašė:
Supratau. Na sėkmės. O ka daktarai daugiau pasakoja apie tai? Ar padės sustabdyti tai? Visai neišnyks kiek suprantu?
Konizacija tai prevencija prieš vėžį, tie proešvėžiniai pakitimai yra išpjaunami, bet turint ŽPV ir jei jis "nemoega" tai vėl jie gali atsirasti.. 🤦🏻♀️ Tai stiprint imunitetą (aš asmeniškai nebežinau kaip stiprint, nes ir aktyviai sportuoju ir pakankamai sveikai maitinuos ir jokių medžiagų netrūksta, ir nesergu praktiškai), ir dažniau tikrintis kad pastebėjus bent mažus pokyčius kažko imtis iškart 😉
Man rekomendavo dar ir pasiskiepyti 😊
Ar skiepysiuos nuspręsiu po biopsijos rezultatų ir pasitarus su gyd kada geriausiai tai padaryt 😊
uzsispyrus parašė:
Konizacija tai prevencija prieš vėžį, tie proešvėžiniai pakitimai yra išpjaunami, bet turint ŽPV ir jei jis "nemoega" tai vėl jie gali atsirasti.. 🤦🏻♀️ Tai stiprin…
Nu tai vat. Atrodo bacilos nepuola. Bet puola iš vidaus... manau bus viskas gerai. Turi būti gerai , nes yra kam mūsu labai reikia ♥️ stiprybės zinau prireiks. Ačiū už pasidalinta patirtimi. Labai vertinu
MMAŽŽĖ parašė:
Nu tai vat. Atrodo bacilos nepuola. Bet puola iš vidaus... manau bus viskas gerai. Turi būti gerai , nes yra kam mūsu labai reikia ♥️ stiprybės zinau prireiks. Ači…
Laikykitės ir jūs ❤️😊
Gydytojas sakė rytoj ryte paskambint dėl atsakymo, tai net vidurius suka 😵💫🙈 Viskas turi būt gerai 👌🏻 Turiu 2 vaikus, yra dėl ko stengtis visais atvejais 😉👌🏻
uzsispyrus parašė:
Laikykitės ir jūs ❤️😊
Gydytojas sakė rytoj ryte paskambint dėl atsakymo, tai net vidurius suka 😵💫🙈 Visk…
Tai jums po operacijos pasakys ar pasitraukė ar kaip? Ar tu audiniu atsakymai turi būti?
MMAŽŽĖ parašė:
Tai jums po operacijos pasakys ar pasitraukė ar kaip? Ar tu audiniu atsakymai turi būti?
Turi būti atsakymai ;)
Jau turiu juos, pasiskambinau 😉
Tai atsakymai liko tokie patys kaip ir tepinėlio, CIN3.. Bet kiek supratau, pašalinta neradikaliai, siekia kraštus pjovimo pakitimai 🙁 Bet gydytojas pasakė, kad yra tikimybė, kad pridegino juos, dabar po 3mėn kartoti tepinėlį 🙂
Bet nuramino, kad čia tikrai dar ne vėžys 😉
O ar pasitraukė viskas ar ne, bus aišku tik po tepinėlio po 3mėn 😉 Gali būti kad jie prideginti, gali būti kad mažesni ten giliau ir susitvarkys.. Jei visgi ne, tada teks kartoti konizaciją 😵💫🤦🏻♀️ Tikiuosi nepeireiks 🙈
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai