kapucino parašė:
kaip buvo menesiukas tai pasvere sake kad 4.200 ir ugis 54cmdabar jau bus daugiau icomu kiek busim priauge per si men,o jus kiek sveriat
![]()
P
tavo lygiai kaip mano buvo, bet mums nebuvo tada dar menesiuko
kapucino parašė:
kaip buvo menesiukas tai pasvere sake kad 4.200 ir ugis 54cmdabar jau bus daugiau icomu kiek busim priauge per si men,o jus kiek sveriat
![]()
P
geris parašė:
P
o su kokiu svoriuku gimet?mes tai 3.264 ir 51cm
su pilvuku neturit bedeliu?
tfu tfu tfu, bet jei mano vyras man pasakytu kad as nemoku susitvarkyt su vaiku, nors abu esam be patirties, as ji tiesiai sviesiai pasiusciau ant triju raidziu
nu tikrai nesicackinciau, pasipykstam del visko,kaip ir visos seimos, bet va butent jeigu taip pasakytu del vaiko, kai keliuos naktim, ir rupinuos ir supuoju, tai geriau kaip sakoma nezadintu zveries
neduok D, kad taip butu ...
angelas6969 parašė:
vat manoji princese![]()
kokia grazi,tikrai princese
violiux parašė:
Mums supynes padeda nusiraminti ir uzmigti.galvojau nereikalinga daikta vyras parveze,bet klydau, berniukui patinka
![]()
aha mes irgi kita savaite jau pirksim toki labai geras daiktas
braskytee-Airida parašė:
nieko nepadarysi,reikia viska iskenteti mums,suprantu kaip blogai jautiesi linkiu stiprybes,laikykites![]()
Aciu labai!Dabar suprantu ka mano mama jaute kai mes su broliu ir sese susirgdavome.Nieko taip gyvenime nemyliu kaip sita maza mergyte!!!
shipra parašė:
tfu tfu tfu, bet jei mano vyras man pasakytu kad as nemoku susitvarkyt su vaiku, nors abu esam be patirties, as ji tiesiai sviesiai pasiusciau ant triju raidziu![]()
nu tikrai nesicackinciau, pasipykstam del visko,kaip ir visos seimos, bet va butent jeigu taip pasakytu del vaiko, kai keliuos naktim, ir rupinuos ir supuoju, tai geriau kaip sakoma nezadintu zveries![]()
neduok D, kad taip butu ...
As ta pati pagalvojau, abu esam žali ir ačiū Dievui abu rupinames ir mokomės toliau gyventi ne tik dėl savęs. Jei ka pasakytų tai manau greit gautu atkirti, vaiku rūpintis ne tik mamos darbas.
18 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai