jovitele8629 parašė:
na reikia, nes sake kad anksciau gimdysiu nei numatyta![]()
Kaip bebutu,jau nestumo galas,ir reikia buti pasiruosusiai
O kodel sake,kad anksciau gimdysi?
man atwirksciai...
jovitele8629 parašė:
na reikia, nes sake kad anksciau gimdysiu nei numatyta![]()
Kaip bebutu,jau nestumo galas,ir reikia buti pasiruosusiai
O kodel sake,kad anksciau gimdysi?
man atwirksciai...
trynuku mamyte parašė:
Didelis dekui, visa nakti nemiegi, taip laukiu kol maziukes pamatysiu, gal leis i rankas paimto taiptik vyras mate
![]()
Aciu dievui ,kad operacija pavyko ir mergytes jau gime!!!!!!Na dabar linkiu Jums visoms tik stiprybes, kad viskas eitusi tik i gera!!!!!Aukite ir stiprekite mergaites!!!!!!
tendencija parašė:
aš ir nesuprantu kaip pagal šlapimą gali pasakyt juk jis ne prie ko
As irgi nesuprantu, reiketu ju paklausti ka jos ten mato, pasake ir viskas! nereikia sureiksminti ka jos ten sako...
jovitele8629 parašė:
Na as katik susikroviau tasyte :)))
Saunuole, as tai viska issilyginau ir taip pusetinai susidejus esu jau
milagra_ parašė:
Sveikinu susilaukusi trynukiu![]()
![]()
Baltai pavydziu
Laukiu nesulaukiu kada as mamyte tapsiu ,ir bijau
![]()
Na o Jus laikykites visos keturiosaukit dideles ir sveikos
Sveikinu dar karteli
![]()
![]()
![]()
Aciu uz sweikinimus, mazutes jau kvepuoja pacios, tik maziukes dar, bandau krutine masazuot ,kad sunkiai pienukas gaminasi, gal zinot ka daryt kad atsirastu, gal maitintis kitaip.
Beja tikiuosi ,kas diena kad ir man geres, vakar tomografu galva sviete, su desine galvos puse kazkas, yra ir dar preeklamsija, sunkiai traukiasi, bet meldziu dievulio kad viskas butu gerai.gal kam buvo tokiu problemu?rega desines puses sutrikus, klausa,ir.t.t
laurytekatyte parašė:
Aciu dievui ,kad operacija pavyko ir mergytes jau gime!!!!!!Na dabar linkiu Jums visoms tik stiprybes, kad viskas eitusi tik i gera!!!!!Aukite ir stiprekite mergaites!!!!!!![]()
![]()
![]()
ACIU
stiprinames,ir augam, siandiena ,tikiuosi ,nuves ,pas mazasias
trynuku mamyte parašė:
Aciu uz sweikinimus, mazutes jau kvepuoja pacios, tik maziukes dar, bandau krutine masazuot ,kad sunkiai pienukas gaminasi, gal zinot ka daryt kad atsirastu, gal maitintis kitaip.
Beja tikiuosi ,kas diena kad ir man geres, vakar tomografu galva sviete, su desine galvos puse kazkas, yra ir dar preeklamsija, sunkiai traukiasi, bet meldziu dievulio kad viskas butu gerai.gal kam buvo tokiu problemu?rega desines puses sutrikus, klausa,ir.t.t
Kiek as zinau ,tai nieko neprimasazuosi. Kai buvau zindymo paskaiteleje,tai akuseryte sake kad pienuka gamina vaiko burnyte. Beto stresas ir nervai gali itakoti ta nesigaminima. Tad pasistenk nesijaudinti ir nesinervuoti. Tikek kad viskas yra laikina ir netrukus viskas susitvarkys. Buk pozityvi ir pamatysi kaip seselis nuslinks ;)
trynuku mamyte parašė:
taip greit pacios kvepuoja keista
bet jeigu taip dziugu
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai