airvir parašė:
kokius zieminius batukus nesiojate? siandien prasimatavom apie 15 poru batuku ir nei vieni netikopasidalinkit kokius batukus jus pirkote
![]()
neinam i lauka ir nenesiojam ta pati beda pas mus
turi vailukiukus
bet ne tokiam salciui
airvir parašė:
kokius zieminius batukus nesiojate? siandien prasimatavom apie 15 poru batuku ir nei vieni netikopasidalinkit kokius batukus jus pirkote
![]()
neinam i lauka ir nenesiojam ta pati beda pas mus
turi vailukiukus
bet ne tokiam salciui
na mes daug vaziuojam tai turiu tokius zieminukus po "parduotuves " vaikscioti,o va pagalvojau kad jau greit sniego bus tai ieskau kazkokiu kaip po sniegus braidzioti batuku, ir nieko neradau matavom matavom tai neuzsitrauke iki galo,tai neprisilipina,tai koja neykisa,nu zodziu nieko nesuprantu
airvir parašė:
na mes daug vaziuojam tai turiu tokius zieminukus po "parduotuves " vaikscioti,o va pagalvojau kad jau greit sniego bus tai ieskau kazkokiu kaip po sniegus braidzio…
mes tai isvis neikisam kojos seip nesiojam 20 ismiera, zieminukus 22 ir 23 turim nei i tuos nei i kitus niekur neikisam, o su paprasta kojinyte manau per salta butu vaikiukui
airvir parašė:
nu tai tada kaip sakant nereik man cia nervuotis su tais bataisnes galvojau kad cia mes vienos tokios
reikes ziureti kaip jus elikaDi saket tokius batukus ku…
o aš maniau,kad čia maniškės ta koja kažkokia nesilankstanti
mums tai liepė kasdien vis manksšint ir lekt pėdutę į viršų,kol mažesnė buvo-davėsi,o dabar kai lanksto,tai nieko nebepadarysi,tikiuosi,kad pradės normaliai lankstytis
turiu Jums klausimą,vakar visą vakarą galvojau apie tai,kaip bus su darželiu.
Gaunasi taip,kad mūsų vaikučiai rugsėjį dar neturės 2 metukų,bet jau keliaus į darželį, kelsis anksti,keisis dienos ritmas...kažin kaip tai perneš,nors dar iki rugsėjo yra laiko,bet man neramu
ar yra planuojančių auginti mažiukus iki 3 metukų namuose?
gal yra turinčių ne vieną mažiuką ir jau yra lankančių darželį,kaip jiems sekės apsiprasti ten tokiems mažiems,ypač jei vaikas buvo jautresnis?
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai