didyy_ parašė:
net neisivaizduoju koks jausmas vaikscioti su didziausiu pilvu..zodziu nepavydziu, linkiu kuo greiciau sprogti![]()
Dėkui. Jo 21 kg ir beveik visi ant pilvo, tik ant galo ištinau visa.
didyy_ parašė:
net neisivaizduoju koks jausmas vaikscioti su didziausiu pilvu..zodziu nepavydziu, linkiu kuo greiciau sprogti![]()
Simona@ parašė:
SIAUBAS!!!!As gimdziau priaugusi 13 kg ir tai jau atrode sunku su tuo pilvu, na bet tau tai is vis turetu buti sunkiai. Puskuoji tik kaip meskiukas
Simona@ parašė:
Su sūnumi 18 kg buvau priaugusi, bet ir valgiau. O dabar žymiai mažiau valgau, bet auga. Pas mane irgi skysčių daug, kojos kaip kaladės, siaubas. Ir sūnu kai pagimd…
As 12kg palikau po ligonines,pas mane ne tik kojos,bet aplamai visas kunas sutino,reikejo i ligonine vaziuot su atitrauktais batais
dar tu negimdai
braskytee-Airida parašė:
As 12kg palikau po ligonines,pas mane ne tik kojos,bet aplamai visas kunas sutino,reikejo i ligonine vaziuot su atitrauktais batais![]()
Negimdau
manau data blogai nustatyta, nes sūnų 6 d anksčiau pagimdžiau. Va pas MW laukiu. Vyras sako savaitgali ;) kad darbuko praleisti nereiktu, geras tas mano pilvuko gyventojas, sulaukė kol mama visiškai ready ;) bus
Simona@ parašė:
Negimdaumanau data blogai nustatyta, nes sūnų 6 d anksčiau pagimdžiau. Va pas MW laukiu. Vyras sako savaitgali ;) kad darbuko praleisti nereiktu, geras tas mano…
o kiek tu jau laiko pernesiojai? Tai gal kazka darys jeigu ilgiau uztruksi
didyy_ parašė:
o kiek tu jau laiko pernesiojai? Tai gal kazka darys jeigu ilgiau uztruksi![]()
21d terminas buvo.siulė kt savaitei sweapa, nžn dar ar sutiksiu.o birželio 2 d užbukino į ligoninę, jei dar neatkeliautu.tik įdomiai, sekmadienį.
didyy_ parašė:
o kiek tu jau laiko pernesiojai? Tai gal kazka darys jeigu ilgiau uztruksi![]()
Su 5 menesiukais!
braskytee-Airida parašė:
Su 5 menesiukais!![]()
aciu aciu..kai pagalvoji taip greitai tie 5 men praejo, nepastebesi ir 5 metuku gimtadieni svesim
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai