Simona@ parašė:
sveikutės, nu man asmeniškai tos pirktinės košės daržoviu siaubas, neskanu ir smirda. vaisinės tai skanu. juk nesunku vaikui pravirti, tik iprasti reikia. o kruopu …
bet kad cia tos darzoves visai be skonio
Simona@ parašė:
sveikutės, nu man asmeniškai tos pirktinės košės daržoviu siaubas, neskanu ir smirda. vaisinės tai skanu. juk nesunku vaikui pravirti, tik iprasti reikia. o kruopu …
bet kad cia tos darzoves visai be skonio
mamytes noriu dar pasitarti
mes savo mazaja vezames visur- pradedant parduotuvem, baigiant parkais, bet ji vistiek labai bijo svetimu zmoniu, apie vaikus jau nekalbu
nors turi pusbroli 8 metu bet ir jo bijo kai pamato
isiverkia taip kad vos eina nuraminti
nesuprantu kodel insi tokia jautri? gal isaugs?
mes darzoves fermose perkam ten tikrai skanesnes nei is parduotuves. mes labai megstam.kose su saldzia bulve ji tikrai saldi ir skani. dar labai patinka avokadas su bananu. o tu lily kai padarai kosytes duodi ir kita diena gal kaip spec uzdarai jas? nes as.metu lauk lo nesuvalgom ir taip gaila vis galvoju kaip cia ja uzkoncervuot kad kita diena gera dar butu
rasyteja parašė:
mamytes noriu dar pasitartimes savo mazaja vezames visur- pradedant parduotuvem, baigiant parkais, bet ji vistiek labai bijo svetimu zmoniu, apie vaikus jau nek…
matyt jautri mazyle ir nieko nepakeisi. reikia tiketis greit priprasit prie konpaniju. maniskis tai labai megsta bendraut visiems sypsos kas tik pakalbina. jam nereik nei mamos nei tecio svarbu ji snekibk uzsiimk su.juo ir juoksis jis istisai ir pajimt ji bet kad gali dziaugias jei tik kas paiima
minusiuke parašė:
mes darzoves fermose perkam ten tikrai skanesnes nei is parduotuves. mes labai megstam.kose su saldzia bulve ji tikrai saldi ir skani. dar labai patinka avokadas s…
As dar nebandziau sweet potato, reikes isbandyti butinai
as darzoviu nelaikiau dar kitai dienai, pasidarau tik tiek kiek jis suvalgo, o jei lieka, tai tik truputelis. Vakar dariau pietus jam ir vakariene kartu, tai vakariene i saldytuva pasidejau. Bet siandien galvoju skirtingus daryt, tai ir virsiu atskirai. Mes turim beaba babycook garintuva maistui, tai sumetu viska ir isgarina. Vakar pasidariau vaisines tyreles, darau dviems dienoms tik, tai tyrelei per nakti saldytuve nieko nenutinka
o kokias darzoves tu jau duodi Einiukui?
rasyteja parašė:
mamytes noriu dar pasitartimes savo mazaja vezames visur- pradedant parduotuvem, baigiant parkais, bet ji vistiek labai bijo svetimu zmoniu, apie vaikus jau nek…
Va jetau vargsiuke
isaugs tai tikrai
O tu nebandei internete paskaitineti, gal bus kokiu staipsniu ar patarimu kaip elgtis su tokiais vaikais, ar kaip juos pratinti prie žmonių
lily parašė:
Va jetau vargsiukeisaugs tai tikrai
![]()
O tu nebandei internete paskaitineti, gal bus kokiu staipsniu ar patarimu kaip elg…
nea, neskaiciau dar nieko, suprasciau jei tik tryse gyventume, bet gyvenu su dviem sesem ir mama, plius seses vyras, nezinau kodel inai tokia jautri
Sveikos merginos, o kaip pas jus buvo su mazyliais naktimis kai jie pradejo sukiotis ant pilvuko? Man vienas lelius pradejo sukiotis ant pilvuko nakti ir as vis bijodama, kad neuzdustu istisai keliuos pasukti ji, vnz esu VISISKAI be miego jau trecia naktis, nes jis ta pradejo daryti pries tris naktis
man vis baisu, kad neuzdustu, nes jis isikniaubia su nosyte i lova ant pilvuko, ka daryti merginos???????????? arba apsivercia ir kai nebepatinka pradeda zyzti ir taip visa nakti
ar buvo kam taip is jusu?
minusiuke parašė:
na maniskis dazniausia uzmirga ant pilvuko jam taip patogiausiaatyt. as nepanokuoju juk jau galva moka pasukt ir neturetu uzdust tikrai. bandyk ant nugaros guldyt g…
as ji ir guldau ant nugarytes ir jis vartosi pats kaip nori
net stotis bando isikibes
lb jau jis stiprus berniukas, mazasis net neapsivercia dar ant pilvuko.
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai