laaaabai grazuciai musu forumo berniukai,tikri grazuoliukai
as irgi galvoju gal i laukuti iseiti nors trumpam nes taip senei bebuvom,Justukui linkim kuo ramiausiu ir toliau nakteliu,kad mamyte butu visada zvali
ir nuosirdziai sveikinam(ErikuteLondonas) Augustyte su menesiadieniu
ir kitus svenciancius jai tokiu siandien turim
Deimante tikrai puiku patiekaliuka anytai ruosi,musu seimos labai megstama si sriubyte
Jogailai linkim,kad nepradetu sirgti butu stiprus
del striju tai ir as prisidedu prie tu kurios ju turi
nes pas mane ir ant slaunu ir ant uzpakalio ju daug atsirado,ant pilvo tai tik vos kelios,paskutinem nestumo dienom atsirado,jau taip dziaugiausi kad pilvas grazus issilaike,bet niekis nelabai cia ir besimatys
ir tepiausi nestumo metu visokiais kremais atseit neleidzia strijom atsirasti bet nepavyko ju isvengri kai kuno formos pasikeite
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas
Mes siendien buvom poliklinikoi ,taigi likus vienai dieneliai iki penktojo menesiuko ,sveriam 7300 (per menesi +600) ugis 64,5 del ugio pati sesele siek tiek suabejojo ar praeita karta gerai pamatavo nes si kart pagal ja paaugom 1,5 cm ,o man pagal rubelius irgi atrodo ,kad daugiau paaugom
kraujas: hemoglobinas 111 ,per menesi +9 padalas ,o tai jau labai gera,bet papildu vartojim dar nenutraukiam. pasibedavojau ,kad misinuko tik po 100ml geriam ,sake,jai,tiek geria,reiskia jai tiek ir uztenka .
,beje pasiule vietoj vitamino D vartoti zuvies taukus ,bet dar pagalvosiu del ju . Kadangi su gyditoje esam gan senai pazistamos ,ji labai nustebo ,kad si karta buvau kazaikaip keistai priekabi ,tai vyras sako taigi sedi prie kompo ,o paskui visas ligeles vaikui primatuoja , tai smagiai is manes abu pasisaipe