nainee23 parašė:
arba kaip suims tai spesim vos y ligonine nuvaryt:))
cha nejuokauk taip
nainee23 parašė:
arba kaip suims tai spesim vos y ligonine nuvaryt:))
cha nejuokauk taip
-A-L parašė:
cha nejuokauk taip
na man nuojauta taip sako kazkodel;DDD
odiseja parašė:
Belleza, linuccce, labai jus sveikinu, sekmes auginant atzaleles![]()
merginos, aciu uz patarimus ir palaikymaGelmius, labai uzjauciu del bio tevelio.. na bet kaip sako Dievulis viena ranka atima, kita - duoda. Dabar turi nuostabu zmoguti, kuris jumis pasirupins
nuosirdziai linkiu laimes, sekmes ir visko visko geriausio jusu seimynai
![]()
o as nesusilaikiau ir jau kai daviau asaruneisejo islikt stipria.. vyras labai suregavo, net nustebau.. ir nors simtus kartu sakiau jam kas negerai, sykart nieko nebeaiskinau, tai jis apsikabino, pasake kad nenorejo iskaudint, o as nieko jau nekalbejau, tik asaros nuo nosies kapsejo zemyn ir viskas.. paskui nuejo zaist su vaiku, paklause gal man kompa palikt (jis nelegaliai po 3 valandas kartais padirba per atostogas, tai kompa i darba nesasi), paskui vis klausinejo ka valgyt noresiu, ka nupirkt, dabar is parduotuves paskambino, klause kurios dantu pastos geriau paimt,skaite aprasymus
toks gerutis pasidare, kazin ar ilgam..
laikykis mazut, tau dar hormonai nera visai susireguliave, mazdaug po 2 men emocijos turetu aprrimt, as irgi taip reaguodavau i vyra, kad jis man niekuo nepadeda ir tt, bet po to apsipratau , kad galiu be jo dar geriau susitvarkyt, o dabar ir ant vaiko matyt, kad jam as esu viskas, o su tevu jis ir pasibart gali
zilinute parašė:
laikykis mazut, tau dar hormonai nera visai susireguliave, mazdaug po 2 men emocijos turetu aprrimt, as irgi taip reaguodavau i vyra, kad jis man niekuo nepadeda ir tt, bet po to apsipratau , kad galiu be jo dar geriau susitvarkyt, o dabar ir ant vaiko matyt, kad jam as esu viskas, o su tevu jis ir pasibart gali![]()
aciu
man irgi tokia mintis buvo kilus, kad galiausiai as vaikiukui busiu viskas, na, bent jau daugiau nei tetukas
bet kas su tais vyrais... jiems kaip zirafoms per ilga kakla nedaeina gal laiku, kad jau nebe nepriklausomi jaunuoliai o tevai
-A-L parašė:
Vyras mane nudziugino,sako kad pilvas biski pakeite formaas to nelabai pastebiu..nes man jis visad zemai buvo, bet sako anksciau buvo labiau i prieki issisoves, o db kazkaip kitaip, na ziuresim, lauksim kas toliau bus
![]()
beldziasi tavo lelia, matyt
Valerija, Monikute sekmes Jums rytoj
Kaip smagu, jau taip greitai supuosit savo stebukliukus
Ziuriu ir dauguma kitu mamyciu kankina paruosiamieji
Dziugu, kad vasarinukes pradeda lukstentis
O mums dar savaitele ir lysim lauk
Labai laukiu. Bet manau kita ketvirtadieni sedesiu su didelem baimes akim
odiseja parašė:
beldziasi tavo lelia, matyt![]()
as dabar bandziau palygint db kaip atrodau ir kita foto is anksciau, tai man tas pilvas tik didesnis, bet kad pasmukes nepasakyciau...na bet nekvarsinsiu sau galvos kitaip nebus, belieka laukt
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai