Linalab parašė:
Labas mergaites![]()
smagu kad musu vis daugeja
sveikos atvykusios naujos mamytes
![]()
na as irgi turiu beda su pilvuku.. dar nera nestumo labai didelis, taciau del tustinimosi atrodau kaip nescia 6 menesi
![]()
naudoju mikrolax klizmutes gine sake, kad galima, bet naudoju kas 3-4 para, per ta laika issipuciu kaip erke, paskui subliukstu.
siandiena prisipirkau slyvu.. meginsiu kompotus virti.. stengiuosi skyscio daug gerti . kol kas nieka nepadeda.Prisipirkau nauju enstukes rubu tai kai pilvas issipucia dab ar pats tas jau su jais, i kitokius jau nebeilysciau.
neramu kad darbe prades pastebeti, nebezinau kaip beslepti ta ispusta pilvuka.
vargau su pirmu del sito , su antru irgi tas pats.nezinau kaip nesimato tai mamytei kuri priaugo 7 kg
![]()
as priaugau tik 1 kg. bet paplatejau tai laaabai daug![]()
aha as irgi tik 1kg o jau nemaza jauciuosi
man irgi su viduriukais budavo dideliu problemu 7-8 savaitese. tai man zinok buvo dave medetku arbatos nuo spazmiuku, bet man ji labai padedavo nuo uzkietejusiu viduriu. gali pabandyti. nebrangi ji. o dar labai svarbu gerti daug daug skysciu. sita as bent ant saves pastebejau kad jei isgeriu nemazai, tai ir su viduriais problemu nebuna. retkarciais dar ir dabar mane pakamuoja si beda. bet jau retai.
dzinsiukus jau irgi nesioju specialius nes i savuosius nebeteplu.
o jei aptemptas megztukas ir viskas, visi mato kad pilveyje kazkas yra
ai bet as neslepiu. noriu kad visi matytu. atrido jei galeciau tai ant kaktos uzsirasyciau kad laukiuosi.
man tai didziule svente, ir noriu kad kas nori kad dziaugtusi su manimi