Straipsnelis perkančioms
www.pasmama.lt/straipsinis/ruosiames-vaikelio-atvykimui-metas-apsipirkti-16?category=7
Beje, mes jau prikalbėjom 2000 psl. Sveikinu
Straipsnelis perkančioms
www.pasmama.lt/straipsinis/ruosiames-vaikelio-atvykimui-metas-apsipirkti-16?category=7
Beje, mes jau prikalbėjom 2000 psl. Sveikinu
Fatela parašė:
Tiesa sakant iki 6 mėn, jei turėsiu savo pienuko, tai leliukui nei vandenuko, nei arbatyčių, nei papildomo maisto neduosiuNes to paprasčiausiai nereikia.
Mamos piedukas juk yra ir maistas ir atsigėrimas kartu.Aš tik nusistebėjau, kad dar neaišku, ar maitinsite pačios ar be, bet buteliukus jau perkate
![]()
na viena kita reikia tureti jau pasiruosusiai. o jei negalesi pati maitinti. tiesiog nekainuoja jie tiek daug kad nebutu galima nusipirkt. na o atsarga niekada gedos nedaro. nereikes nenaudosim, o jei reikes bus saunu po ranka turet ir nereikes lakstyti ieskot.
man tai pasiseke. nereikes pirkti. puske nauja atidave, dar vyro sesuo sake turi neispakuotu tai gales atiduoti. jei reikes panaudosim jei ne - tuomet kam nors padovanosim
monce parašė:
man tai sake nusipirkt gliukozes 75 gramus,dezute yra vaistine,ir nebrangu,apie 4 lt
Viena kart pirkau, tai mokejau apie 2 litus. o kitus sykius dave pacios seseles.
Fatela parašė:
Aš čia prisikaičius jūsų patirčių bijosiu tą gliukozės tyrimą darytis![]()
![]()
Gerai, kad kol kas man jo nepaskyrė
![]()
Man nepaskyrė ir nepaskirs. Sakė jau ne bebūtina visoms iš eilės daryti. Pavydėkit man, pavydėkit
monce parašė:
labai saldu,ane,o leido gert,nes man tai liepe atsinest vandenio su citrina,o kazkuri sake per tas dvi valandas nagalima irgi nei gert nei valgyt
Atsinesiau to vandens su citrina ir ji gerti leidzia tik tol, kol geri ta gliukoze, o per ateinancias dvi valandas negalima nieko valgyti, gerti, man net vaikscioti neleido niekur, sake sedeti kur ramiai poliklinikoj ir laukti.
Carollina parašė:
Sutinku, kad lb mielatačiau aš neplanuoju, kad pati maitinsiu ilgai, nes jau kas turi didelę krūtinę, tai mažai, kas gali pasigirti dideliu pienuko kiekiu
O beje pirmi mėnesiukai svarbiausi, bet aš tikrai ir į kirpyklą lėksiu, tai tėtukas tik iš buteliuko pamaitint galės
Manau reikia dėl vaikučio gyventi, bes nesuprantu tų mamų, kurios tik sėdi namie ir gyvena vaiko ritmu, pažįstamos dukrytei 2 mėn, ji dar nėra nei karto palikus mažylės tėčiui, pati visad prižiūri dieną naktį, niekur nevažiuoja, nes ale per maža, aš kitaip galvoju ir tikiuosi elgsiuos protingai, nes iš to sėdėjimo namie nieko gero nėra
O beje man nuo rudens 4 kursas universitete, tai be buteliuko kaip be rankų būsiu, juk tėčiui arba seneliams kelioms valandoms reikės palikti savo mažylį
![]()
oi kokios mes visos skirtingos
o va vaikelio maitinimo niekad nekeisciau i pasibuvima SPA arba kirpykloj. na o del univero tai saunu kad nori pabaigti studijas su leliuku, bet velgi pradingsta tas mamos ir leliaus artumas kai maitini is buteliuko. todel as neaukociau vaiko studijoms. niekur nenuskubesi.
na bet cia kiekviena mamyte skirtinga
tu tikriausiai labiau prie tu karjerisciu uztai tu taip manai, na o man visas pasaulis bus vaikas, ir maziausiai tuo metu rupes kirpyklos arba studijos. nesakau kad visai i kirpykla nenulekt taciau gali nulekt pamaintinus leliu ir gryzti ant sekancio maitinimo. ai...
juk kiekviena darysim kaip mums atrodys geriausia
Epocha parašė:
man tai net nesake apie ta vandeni su citrina kad atsinestigal man net nereikes tos gliukozez gerti
![]()
bet tai jai sake ateit nevalgiu ir negerus tai matyt darys.tai 2 val ir sedet,ka ten veikt
madike parašė:
Atsinesiau to vandens su citrina ir ji gerti leidzia tik tol, kol geri ta gliukoze, o per ateinancias dvi valandas negalima nieko valgyti, gerti, man net vaikscioti neleido niekur, sake sedeti kur ramiai poliklinikoj ir laukti.
o man dave informacini lapeli, kuriame parasyta kad per tas 2val galima gerti tik paprasta vandenuka
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai