vaidluka parašė:
O as va svajoju pabuti viena bet va niekaip neiseina ypac vakareypac kaip sunervina tai nieko nenoriu matyti
![]()
sveikinimai simtadienio proga
vaidluka parašė:
O as va svajoju pabuti viena bet va niekaip neiseina ypac vakareypac kaip sunervina tai nieko nenoriu matyti
![]()
sveikinimai simtadienio proga
vaidluka parašė:
![]()
kas tawe tiek nerwina?
orkaite parašė:
as irgi ziurinejau tas uzolaideles lovytems . bet atskirai ju nera , lupa uz komplekta po 160 lt o man pvz irgi tu apsaugu nereikia ir kaldryciu irgi . tai ssumasciau pati pasisiuti ir pataline ir uzuolaideles pasiimsiu kokia noriu medziagyte . mama biskiuka padesvyras kaip tik zada siuvimo masinelia nupirkti pargrystant. dabar va reikes krapstyt internete tinklapius . gal kur rasiu iskarpeliu ar kokiu ideju graziu .knygyne bandziau paieskoti apie uzuolaidu siuvima nelabai kas yra tik interjeras pagrinde .
As va iskarto galvojau pasisiuti,bet va visu pirma reiketu siuvimo masina is draugiu skolintis paskui medziagu tokiu nera graziu pirkti kaip lt.Ir gaunasi tame kad nusipirkti man iseitu pigiau negu siutis.O va koldrytes ateityje vistiek reikes ir pagalveles.Tai manau viska isnaudosim ir nebus gaila ismesti.
Rutelele parašė:
kas tawe tiek nerwina?
Ai kaip pradedam ruosti pamokas tai visi susibaram vienas verkia du rekia vienas ant kito.Bet va finise tas kuris verkia tad viska ismoksta ir atsimena.O vyras tada ant manes rekia kad as ant sunaus rekiu kad jis dra mazas viska moketi,bet va gali moketi kol nepradedi isterikuoti tol jis i viska atsainiai ziuri.Atrodo kad man reikia tuos namu darbus paruosti uz ji.Oi kaip sunervino negaliu eisiu i vone paguleti ir uzsidarysiu kambari nuo tu vyru.
Simonytea parašė:
sveikinimai simtadienio proga![]()
Oi aciu
vaidluka parašė:
![]()
ko cia taip susinervinai?
Rutelele parašė:
idejau katik kepti braskinius keksiukusbananiniai buwo su tikrais bananais, o wa sitie su braskine esencija bus.. nesu tokiu kepus, ziuresim kas gausis, nors kwepejo skaniai
![]()
Tu ziuriu saldumynus megsti gaminti as gyvenime nekepusi pyrago,nes mano seima keista jie nemegsta o as noreciau kokio varskes apkepo bet del saves vienos neapsimoka kepti nes issimestu daug.Siankt vyras sapnavo kad ji palikau nescia susiradau kita sake kazkokius narkotikus uosciau,vyras sako ka tu darai o as atsakiau man reikia pakeist gyvenima.Parejes is darbo pasakoja ir sako as kaip issigandau,sako man itartina ka tu ten nete veiki gal koki susiradusi.Tai parodziau ka veikiu nete tai juokesi paskui.bet va sakau tavo sapnai geri ypac su narkotikais gyvenime tokiu dalyku nebandziau ir nebandysiu nesu ta kur gyvenime noretu viska isbandyti.Bet va vyras pergyvena kad nepalikciau vadinasi dra myli
Dovile 1017 parašė:
ko cia taip susinervinai?
Sunaus namu darba mane veda is proto,namuose kyla visada konfliktai.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai