tickles parašė:
O kaip del vitamino d? Nzn kaoplt, bet kas uk gyvenat ar duodat?
aš neduodu. gyditoja sako užteks jam dienos šviesos o jai dar saulėta tai išvis
tickles parašė:
O kaip del vitamino d? Nzn kaoplt, bet kas uk gyvenat ar duodat?
aš neduodu. gyditoja sako užteks jam dienos šviesos o jai dar saulėta tai išvis
tickles parašė:
Gal kas zino su kuo valyt akute, kazko traskanoja, biski lyg patinus, atsikele po pietu miego ir asara vis bega, visntraskana uzsideda. Gal ka isitryne. Pavaliau su…
Mums irgi traskanojo akyte..labai gerai kad su ramunelem valai-daugiau nieko ir nereikia.buna kartais, kad vaikuciui nepraeina ir dar daugiau supuliuoja, istinsta-tada gali prireikt ir antibijotiku, bet cia jau retesnis atvejis.buvau klaususi sesutes-tai jin man ir pasake, kad valyt su ramuneliu arbata arba virintu vandenuku.mums padejo-kita diena nieko nebebuvo
tickles parašė:
Gal kas zino su kuo valyt akute, kazko traskanoja, biski lyg patinus, atsikele po pietu miego ir asara vis bega, visntraskana uzsideda. Gal ka isitryne. Pavaliau su…
su ramunelem negalima plauti
del ausyciu nepergyvenk
mes visad imerkiam o ir plaunant galvyte vandenuko ibega truputi nors pasaugau siek tiek. bet as viena maudau, ner kas man padetu, o ir vonioj vietos nera
pirmas savaites ir as dedavau kepuryte del galvytes, draugeausytes uzkimsdavo vata lyg, kad nepribegtu.. akytes ir buvo uzpuliavusios, tai vaistuku israse, ir praejo..
raganaj parašė:
labas rytas,gal kas zinote ka daryti,nuo vakar pakilusi temperatura,krutine tiesiog dega.kopustas nepadeda.gal kas susidurete.piena nusitraukineju,nes reikia maziuk…
as tai lysdavau i vonia karsta ir ten masazuodavau po truputi nutraukiant piena, nes karstoj voniojatsipalaiduoja ir is automatiskai pradeda laseti. paprasyk vyro kad tau padetu ir istrauktu piena pas ji didesne jega nei pas vaika, tai su ranka masazuoti svelniai o su burna traukti. man su pirmu tik tai ir gelbedavo. skamba gal ir ne kaip, bet tikrai veixmingiausias budas.
Chocolatea parašė:
aš neduodu. gyditoja sako užteks jam dienos šviesos o jai dar saulėta tai išvis![]()
vit D duodamas tik nuo 1 men.
flavuss parašė:
tai gal paima netaisyklingai krūtį? ir dėl to neištraukia normaliai pieno?![]()
o ir šiaip, mamytės, ar daug kas iš jūsų čiulptukus naudojat? Mums kažkaip va jau 3 savaitės, ir, tfu tfu tfu, nenaudojam ir poreikio labai didelio nėra. Porą kartų pirmą savaitę buvo nerami, kad ir soti, tai daviau mažajį pirštuką sulenktą pažįsti - pusė minutės ir smigo vaikas...tiek tereikėjo...:)</blockquote
Maniškė neima soskiuko. Pirmą savaitę dar kiek paturėdavo, jei laikydavom kad neišspjautų. Dabar bandžiau keletą kartų duoti tai pradeda žiaugčioti... tai ir nebesiūlau, matyt papuko užtenka
![]()
Kartland parašė:
Nezinau..., bet faktas, jei toliau taip tesis turesiu nustot maitint, jau dvi negrazios gilios zaizdeles yra, bijau, kad nesupuliuotu. Plaunu silta ramuneliu arbata…
ir as tokia beda turejau,gilias negrazias zaizdas. traukiau su piuntraukiu,daviau is buteliuko,tada papuko nebenorejo imt..pabandyk antspenius,man super padejo!per pora saviciu uzgijo visai
Labas mamulės
aš taip pat sulaukiau savo stebukliuko. Kaip ir jaučiau,taip ir buvo įkopėm į gegužę. Pasaulį išvydo 00:01 val. Svėrėm 3470 ir 52 cm. Gaila,kad negalėjau savo mažylio pagimdyti pati,lb džiaugiuosi, kad gydytojai pastebėjo,kad mažiukui reikia pagalbos ir spėjo atlikti cezario pjūvį.
Obelėlė parašė:
Labas mamulėsaš taip pat sulaukiau savo stebukliuko. Kaip ir jaučiau,taip ir buvo įkopėm į gegužę. Pasaulį išvydo 00:01 val. Svėrėm 3470 ir 52 cm. Gaila,kad neg…
Sveikinimai sulaukus mazylio. Mumz datos buvo lyg ir vienodos, as turbut irgi buciau nesiojus dar. Maniskei irgi reikejo pagalbos isvysti pasauli. Tai sveikinimai, daug pienuko, ramiu nakteliu, ir ramaus mazylio
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai