2012.11.22 18:11 (prieš 13 m.)
astripaprika parašė:
As tai lankiau, tai man labai, labai patiko, tikrai įdomu, as kazkaip atsikrausciau i nauja miesta nieko nepazinojau, neturejau ka veikt, tai ejau
buvo ir linsma ir graudu, viska taip papasakodavo, na man labai patiko
Labas.O kodel nebesuzinosi lyties leliuko?daugiau nedarys scano?As privaciai eisiu,vien del idomumo,aisku mylesiu vienodai,kas bus
ir nuotraukytes noriu grazesnes,nes dabar ka gavau,tai visai palupis atvipo,aip is stuburiniu,vien atuburiukas tesimato ir visos 3vienodos
Kalba buvo del plysimu,as manau,kad cia nuo organizmo ir kad nors kiek pasportuotume butu gerai,nors lengva mankstele.bet as viska jau meciau,ir nepajudinu ne raumenelio
Kai gimdziau labai plysau ir kirpo,nors neatsimenu to,bet ka siuvo,tai dar lyg siolei atsimenu,vien pagalvojus kojas sukryziuoju ir ne ne ne-negimdysiu
o dar ilgai kraujavau,tai puse dienos islaike ledais apkrauta,kazkoks kosmaras buvo.Dar ir tas pastumejo,kad buvo maza dukryte,nenorejau net pagalvot apie antra.Dabar taip pat jaudinuosi,todel ir galvoju vonioje,jau kiek suzinojau,yra nemokamai ir palata privati,kartu su lova man ir vyrui ir leliui
Jau kaip bus, taip bus