MiLdUkE parašė:
Sveikutes mamytes noreciau pasiteirauti ka manote apie tai jog kristija kudiki budama nescia kriksto mamyte?
sako negerai geriau laukti kol pasigimdys
MiLdUkE parašė:
Sveikutes mamytes noreciau pasiteirauti ka manote apie tai jog kristija kudiki budama nescia kriksto mamyte?
sako negerai geriau laukti kol pasigimdys
MiLdUkE parašė:
Mano dukryte krikstijo nestuke
Nieko blogo tame nematau ir netikiu prietarais.
Raimiki parašė:
Mano dukryte krikstijo nestukeNieko blogo tame nematau ir netikiu prietarais.
O kiek ji laiko buvo kai krikstijo jusu dukrute?
Raimiki parašė:
Mano dukryte krikstijo nestukeNieko blogo tame nematau ir netikiu prietarais.
as tai ne taip seniai apie toki prietara isvis isgirdau
chia manau teveliams spresti - ar jie tiki prietarais ar ne. mano nuomone svarbiausia kokie zmones yra kriksto tevai. o ar laukiasi ar ne tai neitakoja nieko
MiLdUkE parašė:
O kiek ji laiko buvo kai krikstijo jusu dukrute?
buvo 5 men kaip nescia. pilvukas matesi, nes suknele buvo aptemta
dukrytei buvo 3 men
as tik siame forume suzunojau, kad yra kazkokie prietarai
kiek jusu krikstamotei menesiu?
Sveikos mamytės, seniai čia bebuvau, tikiuosi visų vaikučiai sveiki ir gudručiai
Norėjau paklausti tų, kurios tebemaitina, arba neseniai nutraukėt maitinimą, kaip dažnai dar maitinat krūtine arba kaip sekėsi nutraukti maitinimą, kai vaikučiui jau virš metukų?
Kadangi jau pusmetis kaip grįžus į darbą, norisi bent naktinį maitinimą (ar tiesiog šiaip kabojimą ant krūtinės naktimis) užbaigti, nes labai jau vargina ir sunku darbe susikaupti kai miego trūkumas pastoviai.
mamyte29 parašė:
Sveikos mamytės, seniai čia bebuvau, tikiuosi visų vaikučiai sveiki ir gudručiaiNorėjau paklausti tų, kurios tebemaitina, arba neseniai nutraukėt maitinimą, kai…
Mes tai sekmingai geriam dvaro pienuka is buteliuko. su juo uzsimigdo, ir ismiega kartais visa nakti arba keliasi apie 3, tada dar 100pieno. MP duodu kai atsibunda labai anksti, o galiu dar pamiegot. Nezinau ka ten beranda, bet dar issiurbia
Siaip vaikas mano taip nemiegodavo ir ant krutines kabodavo, kai ausu uzdegima turejom, o diena kaip nekur nieko.
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai