schatz parašė:
jie pas mane nuo pirmų dienų savarankiški. Iki šių dienų žino, kad kaprizų rodyti nėra prasmės, verkia tik tada kai kažką skauda ar nusvyra į nepatogią pozą ir nega…
tikri saunuoliai
schatz parašė:
jie pas mane nuo pirmų dienų savarankiški. Iki šių dienų žino, kad kaprizų rodyti nėra prasmės, verkia tik tada kai kažką skauda ar nusvyra į nepatogią pozą ir nega…
tikri saunuoliai
EriSmile parašė:
as kiekviena vakara einu su mazium pora ratu aplink nama prasuku kitaip neuzmiega, o kartais jis nemiega iki koki 2 ryto tai tenka eit prasieiti biski, kad uzmigtu,…
oho, nieko sau mazius duoda
o nebandei pvz maziau leist diena miegot ar dar ka sugalvot, nes jauciu nelengva tau
arba gal jau pripratai
sveikinam sulaukus 8 men
Mano vaikai miega atskiruose kambariuose,t.y. savo kambariuose.Sunus musu kambaryje miegojo iki 3 menesiu o tada perkeliau i jo kambari,pastebejau kad geriau miega,nes reaguodavo i kiekviena mano apsivertima lovoje.Dabar miega ramiai,siek tiek prabudinedavo kai dantukai dygo,bet neidavau,pats uzmigdavo.Nesupu nei pietu miego,nei naktiniaim miegui.Taip baisiai tylos nera namuose,bet ir triuksmo nekeliam kai miega,nes jis pats ta triuksma ir kelia kai nemiega
Kriste13 parašė:
oho, nieko sau mazius duodao nebandei pvz maziau leist diena miegot ar dar ka sugalvot, nes jauciu nelengva tau
arba gal jau pripratai
![]()
Nuvargau ir as it tevelis, bet jam ner skitumo jis diena gali pamiegoti viena karta arba kokius 3 bet visalaik ta pati stuacija naktimis. kartais buna kadf paguldau 22h miegoti ir miega visa nakti, tai jau laimes man kiek buna.
EriSmile parašė:
as kiekviena vakara einu su mazium pora ratu aplink nama prasuku kitaip neuzmiega, o kartais jis nemiega iki koki 2 ryto tai tenka eit prasieiti biski, kad uzmigtu,…
Mažasis Nikita su mėnesiadienui
O tai dėl lauko, vaikas rūpinasi kad mama grįname ore pabūtu ir pajudėtu
skaitau skaitau cia jusu miego istorijas ir is tikruju visoms mamytems pavydziu, o zinot kodel? tuj papasakosiu savo mazyles miego istorija... mazdaug pries menesi mano maze pradejo eiti miegoti apie kokia 12-1 val nakties. na vyras mano grizta pakankamai velai is darbo, apie 11 val vakaro, tai maniau gal laukia tecio, kada gris, ir viskas cia norm. bet dabar gal jau kokias 2 savaites eina dar veliau miegoti, dazniausiai apie 3 val. sedziu ir laukiu kada ji uzmigs, ryte atsikelia kokia 10-11 valanda. ir paskui kas 3 valandas eina miegelio po koki pusvalanduka. siandien nakty buvo mano asaru naktis. atsigulem palyginus anksti miegoti sianakt. pirma valanda mano maze jau miegojo, ir ka jus manot, ogi 2 val nakties ji prabudo, ir pradejo vartytis lovytej,l pradejo dainuoti. ir prasedejau su ja iki puse 6 ryto, 5 ryto jau neistveriau, paluzau ir pradejau verkti. nebezinau mamytes, ka daryti, atrodo diena ir nelabai miega, ir valgo normaliai, bet kas jai su tuo nakties rezimu pasidare as nebesuprantu, ir neina atstatyti jai... diena jeigu neleidziu jai miegoti, tai ji man ant rnku uzmiega. o naktie vistiek pabunda ir nori zaisti...
jau nebeturiu jegu, diena as pati noriu miego, tai geriu kavos didziausius puodus, kad neuzmigciau...
ausyte parašė:
skaitau skaitau cia jusu miego istorijas ir is tikruju visoms mamytems pavydziu, o zinot kodel? tuj papasakosiu savo mazyles miego istorija... mazdaug pries menesi …
Na pas mane labai panasi istorija, maziukas kartais lyg ir eina miegoti normaliai, bet kai tik as guluosi mieo tai jis atsikelia, tai pas mane irgi buvo tokiy naktu kad net iki asaru, bet svarbiausia kad atsikelia ryte tartum isvakaro butu gules kokia22 h miegoti, tai as veliau visad iena kai zombis ir bunu, o diena tai jis pas mane pradejo miegoti tik viena karta per pietus tai kokia valandele ir tiek, reik zaisti visada su juo sokineti sokti, nes zaislais ale nebeidomus jam buna
EriSmile parašė:
Na pas mane labai panasi istorija, maziukas kartais lyg ir eina miegoti normaliai, bet kai tik as guluosi mieo tai jis atsikelia, tai pas mane irgi buvo tokiy naktu…
ir kaip atkeisti jam rezima as neisivaizduoju, mano vyras i darba keliasi kaip zombis, nes jis kartu buna su manim, man vyr gaila, skaiciau internete, bet nieko gero neradau apie naktinejimus vaiku. galvoju gal kia prades ropot bus kitaip, gal isseks ir miegos nakty, mano mama sako atvirskiai , kad vistiek gali prabusti nakty, ir gali noret zaist.. nu nzn. bet as esu pavargus ir issekus, ir ne tik as, bet ir mano vyras...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai