piene32 parašė:
Mes neignoruojam,bet jeigu jis sako pvz,noriu milk,as atsakau,gerai eime as tau pieno ipilsiu. Tiesiog leidziu jam kalbet kaip jis nori,bet pati su juo angliskai ne…
Pas mus lygiai taip pat.
piene32 parašė:
Mes neignoruojam,bet jeigu jis sako pvz,noriu milk,as atsakau,gerai eime as tau pieno ipilsiu. Tiesiog leidziu jam kalbet kaip jis nori,bet pati su juo angliskai ne…
Pas mus lygiai taip pat.
Mano sunus jau kelinta diena mane vardu vadina
Dabar ir galvoju ar cia toks raidos etapas ar kazka darau negerai . Na pvz si ryta saukia: Dalia,noriu kukuruzu,prasau atnesti man kukuruzu!!!! Aisku vadina ir mamyte,bet uzeina kelis kart per diena vardu vadint. Kaip jusu vaikuciai?
piene32 parašė:
Mano sunus jau kelinta diena mane vardu vadinaDabar ir galvoju ar cia toks raidos etapas ar kazka darau negerai . Na pvz si ryta saukia: Dalia,noriu kukuru…
o kaip vyras jus vadina?
Mes vienas kitą mama ir tečiu vadinam ir vadinom, kad vaikas būtent taip vadintų. Mama kažkada mane Ievute pavadino, tai greit vaikas pasigavo, nors nelabai ir suprato, kad Ievutė ir mama tas pats asmuo
subtiliai parašė:
o kaip vyras jus vadina?![]()
Mes vienas kitą mama ir tečiu vadinam ir vadinom, kad vaikas būtent taip vadintų. …
Mes vienas kita su vyru vardais vadinam. Bet iki siol visada sunus mane mama vadino,iki to momento,kai as paklausiau jo 'kaip tavo vardas? Mano vardas Dalia,o kaip tavo vardas?' Tai jam labai prilipo kazkaip
piene32 parašė:
Mes vienas kita su vyru vardais vadinam. Bet iki siol visada sunus mane mama vadino,iki to momento,kai as paklausiau jo 'kaip tavo vardas? Mano vardas Dalia,o kaip …
Tai čia iš mandrumo gal šitaip
subtiliai parašė:
Tai čia iš mandrumo gal šitaip![]()
Gal tada taip,nes is jo lupu labai naglai tai skamba
piene32 parašė:
Mano sunus jau kelinta diena mane vardu vadinaDabar ir galvoju ar cia toks raidos etapas ar kazka darau negerai . Na pvz si ryta saukia: Dalia,noriu kukuru…
O man atrodo, jog gerai, kad vaikas žino tėvų vardas, mūsiškė, kai pradėjo kalbėti mus vardais kviesdavo, bet mes tik pasijuokdavom ir baigėsi
piene32 parašė:
As ir pati nesureiksminu,bet vyras sako,kad cia nenormalu kazkaip,kad jis mane taip vadina. Tai galvoju paklausiu,kaip kiti,jei ne musiskis vienas taip daro,tai gal…
Aišku, jog normalu, nes girdi kaip jus šaukia, tai mėgdžioja
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai