Reda0426 parašė:
na as dar kol kas maitinu pati, bet kai baigsiu reiks kazko imtis, nes su plaukais baisu, slenka luzineja, sausa galvos oda... kaip tik dabar ziurineju koki…
1pakuoteje yra 3men kursas uz 100lt
Reda0426 parašė:
na as dar kol kas maitinu pati, bet kai baigsiu reiks kazko imtis, nes su plaukais baisu, slenka luzineja, sausa galvos oda... kaip tik dabar ziurineju koki…
1pakuoteje yra 3men kursas uz 100lt
koška parašė:
Sveikos,
jau kai pamačiau, kad virš 100 pasisakymų, tai iškart aišku, kad vėl kažkas mėtosi…
Iki šiol topinambus ruošdavau tik žalius, tad klokit viską, ką žinot apie juos. Bet jie greit suvysta, argi šaldei?
PIRMAS ŽINGSNIS: pradėkite nuo daržovių. Tai idealiausias pirmojo maisto pavyzdys. Geriau vartoti tas daržoves, kurios yra kiek saldžios –morkas, pastarnokus, moliūgus, batatus, žiemines bulves - topinambus. Jas išvirkite, pertrinkite, nedėkite nei druskos, nei cukraus.
o va ir straipsnis
www.sveikaszmogus.lt/Vaikams1-865-Ka_valgo_musu_vaikai
varnele parašė:
Iki šiol topinambus ruošdavau tik žalius, tad klokit viską, ką žinot apie juos. Bet jie greit suvysta, argi šaldei?![]()
na, juos galima ir virtus vartoti
passion parašė:
Man irgi kai pradejo gruodi slinkt kuokstais. Sako iki 6 menesiu diduma turi isslinkt. Bet daug ir nauju priaugo, eziukas styro. Siaip plauku pilna bele kur: lovoj,…
o man slenka, bet "ežiukų" tai nėr
Tich parašė:
Mamytes, kurios nebemaitinat, del plaukuciu isigykit PANTOGAR! 3 menesiu kursas ir vel kasos bus kokios buvusios!!!![]()
Man jie nepasiteisino.
koška parašė:
PIRMAS ŽINGSNIS: pradėkite nuo daržovių. Tai idealiausias pirmojo maisto pavyzdys. Geriau vartoti tas daržoves, kurios yra kiek saldžios –morkas, pastarnokus, moliū…
Ačiū už straipsnį, man greitai pravers
nea.k parašė:
o man slenka, bet "ežiukų" tai nėr![]()
man slinkimas dydisis praejo, dabar labai dauv naujai atauga
koška parašė:
žinot, kaip ilgai neskamba telefonas, jei į jį žiūri?![]()
lygiai taip ilgai nesisioja vaikas, kai jam užklijuoji maišelį šlapimo surinkimui.…
Greetaa parašė:
man slinkimas dydisis praejo, dabar labai dauv naujai atauga![]()
Jums gerai, linkiu daugiau plaukų nei jų išslinko
Tikiuosi šitas džiaugsmas ir mane aplankys
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai