Mildosius parašė:
Gimem 3,580 55cmmergyte paeme stebeti iki ryt nes buvo virkstele apsivyniojus kakliuka. Bet sake viskas ok. Gime 00:10.
Sveikinimai
Mildosius parašė:
Gimem 3,580 55cmmergyte paeme stebeti iki ryt nes buvo virkstele apsivyniojus kakliuka. Bet sake viskas ok. Gime 00:10.
Sveikinimai
juraciux parašė:
Jetau kaip smagu!!! Dziaugiuosii uz jus!!! Namai namuciaio iki kiek nukrito rubinas?
sveika,kaip laikotes?gal jau namuciuose?
TankiaiTaskuota parašė:
Sveikos,kaip ten yra su vaiko priežiūros atostogom
![]()
iki kada reikia susitvarkyti popierius
![]()
ar užtenka pildyti sodroj tik ar reikia kokio prašymo į darbovietę ar pažymos iš darbovietės
![]()
Laba. Db reikia nuvykti i darboviete ir parasyti vaiko prieziuros atostogoms prasyma ir viskas. Daugiau jei ten ka reikia, sutvarko darboviete, bent jau taip man buhaltere aiskino. ;)
Sveikutes,sveikinimai sulaukus leliu nauju
manajam vaikinui irgi su slogyte kazkaip idomiai karkia ir karkia,praplaunu su vandeneliu,su pompute patraukiu labai atsargiai,nes irgi pavojinga sake galima gleivine pazeisti tai labai jau bijau,o klausykit mamytes kas pacios maitinat,ar niekam neskauda krutiniu,man viena kruti tai nemenkai yra isiskaudejus galvoju kad nebutu mastito,betkad krutine minksta tai galvoju gal visai ne tas
sonatamileta parašė:
Sveikutes,sveikinimai sulaukus leliu naujumanajam vaikinui irgi su slogyte kazkaip idomiai karkia ir karkia,praplaunu su vandeneliu,su pompute patraukiu labai atsargiai,nes irgi pavojinga sake galima gleivine pazeisti tai labai jau bijau,o klausykit mamytes kas pacios maitinat,ar niekam neskauda krutiniu,man viena kruti tai nemenkai yra isiskaudejus galvoju kad nebutu mastito,betkad krutine minksta tai galvoju gal visai ne tas
Keista, jei visa pieneli isvalgo ir minksta, na man tai viena skauda, nes nuo pradziu vargom, nelabai sekes is jos valgyt ir uzsistovedavo pienas, o dabar zirnio dydzio guzelis atsirado ir nedingsta jau savaite, nei karsti kompresai, dusai, masazai nepadeda ir man skauda ta kruti. Paziurek gal ir pas tave koks guzelis, uzsikimses pieno latakas yra?
Sagikasa parašė:
Keista, jei visa pieneli isvalgo ir minksta, na man tai viena skauda, nes nuo pradziu vargom, nelabai sekes is jos valgyt ir uzsistovedavo pienas, o dabar zirnio dydzio guzelis atsirado ir nedingsta jau savaite, nei karsti kompresai, dusai, masazai nepadeda ir man skauda ta kruti. Paziurek gal ir pas tave koks guzelis, uzsikimses pieno latakas yra?
Aš tai jau prisižaidžiau. Iš papo pūlius ištraukė. Šiandien į ligoninę važiuoju, galutinai pasakys, ar reikės operuot.
Mamos, nežaiskit, kreipkitės pagalbos iškart, kai kažką pajuntat.
Mildosius parašė:
Sveikinu
TankiaiTaskuota parašė:
Sveikos,kaip ten yra su vaiko priežiūros atostogom
![]()
iki kada reikia susitvarkyti popierius
![]()
ar užtenka pildyti sodroj tik ar reikia kokio prašymo į darbovietę ar pažymos iš darbovietės
![]()
labas, na prasyma darbe rasyt reikia ir vaiko gimimo liudijima turet reik, o poto pildyt prasyma sodroj. as va siandien kaip tik viska darbe susitvarkiau. ir vienkartine ismoka jau pervede.
23 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai