Ellie UK parašė:
Turiu didele nugaros trauma![]()
aisku. o pirmaji pati gimdei?
as tai pati noriu cezario, tik zinau kad be priezasties jo nedaro
Ellie UK parašė:
Ellie UK parašė:
as turiu nugaros isvarza,gydytoja sako,kad retai del nugaros traumu, isvarzu ir pan. daromas cezaris, dazniausiai pavyksta pacioms pagimdyti, tad tikekimes,kad taip ir bus
nejuly parašė:
As po pirmo cp lb bijau pati gimdyt. Kol kas stengiuos apie tai negalvot, nors lb noreciau, kad vaikutis vel sedetu ir keliauciau tiesiai ant operacinio![]()
as lygiai taip pat, po pirmojo cp bijau pati gimdyt.Jaigu taip pat bus kaip pirmakarta tai geriau iskart operuotu
As girdejus, kad cezario pjuvis gali buti labai pavojingas, nes po tu suleistu vaistu i nugara, gali visam gyvenimui likt suparalyzuota iki puses arba nugaros skausmai dideli gali likt... Tai as jo labai nenoreciau, nebent kazkokios komplikacijos, tada ka jau bepadarysi,,, reiktu
renatute parašė:
As girdejus, kad cezario pjuvis gali buti labai pavojingas, nes po tu suleistu vaistu i nugara, gali visam gyvenimui likt suparalyzuota iki puses arba nugaros skausmai dideli gali likt... Tai as jo labai nenoreciau, nebent kazkokios komplikacijos, tada ka jau bepadarysi,,, reiktu
o kodel butent i nugara? as ir to nesidaryciau, man dare bendine nejautra
beje epidiuras dabar labai populiarus juk, dabar dazna su tuo gimdo
Sandriuke parašė:
o kodel butent i nugara? as ir to nesidaryciau, man dare bendine nejautra
beje epidiuras dabar labai populiarus juk, dabar dazna su tuo gimdo
O man i nugara leido. Niekas net neklause kokios nejautros noriu. Bet as atvaziavau jau zinidama, kad bus cp, nes pupa sedejo patogiai isitaisius. Gal nejautros budas priklauso nuo to kokiom aplinkybem daromas cp
nejuly parašė:
O man i nugara leido. Niekas net neklause kokios nejautros noriu. Bet as atvaziavau jau zinidama, kad bus cp, nes pupa sedejo patogiai isitaisius. Gal nejautros budas priklauso nuo to kokiom aplinkybem daromas cp![]()
taip priklauso, jai daugiau nei 5 cm atsidarymas, tada i nugara jau negalima daryti. o jai dar nera tiek galima rinktis. Bent jau man ligonineje sake kai as nuvaziavau gimdyti. Man sunkiai atsidarinejo, tai gydytoja iskart pasake kad jai visdelto tektu daryti CP tai galiu pasigalvoti kokios nejautros noriu, bet as iskart sakiau kad tik bendrines.
Sandriuke parašė:
Jo, pati
Vargau paskui men laiko su nugara... del to daugiau nenoriu
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai