Aria parašė:
mamos kurios gyvenat nuosavuose namuose, gal jau prasikuriat? dbr sedziu prie pc taip vesu man, isijungiau el. peciuka![]()
Pas mus vesoka namuos, bet nesildau kolkas, kojines megstukas ir gerai kolkas
Aria parašė:
mamos kurios gyvenat nuosavuose namuose, gal jau prasikuriat? dbr sedziu prie pc taip vesu man, isijungiau el. peciuka![]()
Pas mus vesoka namuos, bet nesildau kolkas, kojines megstukas ir gerai kolkas
Aria parašė:
gal pasirodysiu neismanele, bet kokia nauda is soskes, kad dauguma nori, kad vaikai jas imtu, ramesnis buna?![]()
Na pvz as negaliu dukrytei pasiulyt papuko kaip nusiraminimo budo, nes mano krutys, tiksliau mano speneliai kaip ir mamos mano neissivyste zindymui, tad tenka duot tutuka ir glaust prie saves. Mergyte iskart nurimsta, bandziau glaust be tutuko, snipstas gaunas
Stebuklytė parašė:
Mamos, gal patarsit.. mano ziogas uzmiega vakare puikiai, bet jau kelinta diena, kai pabudes nakti pavalgo ir neuzmiega, taip kankinuos valanda, sia nakti 1,5 valan…
Vaiko ritmas keiciasi nuolat ir taip bus dar ilgai
nesikankinkit ieskodamos rezimo dabar, sutaupysite daug nervu ir sveikatos
Del to isaugimo tai aisku! Viska isaugsite su laiku
ir nemiga, is sauskelnes, ir vezima
Aria parašė:
Na va, kas peciukus jungia, kas su atidarytais iki galo langais sedi
Manau jei kambaryje 20-21 silumos, tai nesildysiu. Aisku, vieniems patinka vesiau, kitiems silciau, taip ir vaikai geriau jauciasi prie skirtingos temp.
anzeliux parašė:
Sypsomes juokinam mama kai nk neskauda laimingausias waikas![]()
Nu Nereali Jusu mazyle.
Rasule parašė:
Nu Nereali Jusu mazyle.![]()
Neatsistebim wakar pries naktini miega tiek juokes gugawo kalbino teti tas eina is proto kaj ji tiek juokias:)wisad issisiepus:)auksas musu
AuReLiJa J parašė:
O del geltos mum irgi buvo mazius po lempa gulejobet gerai kad uk tai neisnese nuo manes visada maciau maziuka, bet akytes tai dar atrodo bisky geltonos
o pas …
Mum jau senai akyciu geltonumas praejes,ar gali taip ilgai laikytis?
Aria parašė:
Siandien jau pakursim,maziuka maudysim,nes tikrai vesu.
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai